Alla vi som gillar Maria

torsdag 28 maj 2015

Att komma till insikt

Jag varken kan eller vill gå in på detaljer men jag har fått mig en riktig tankeställare. Utan att låta alltför kryptisk har jag tagit vissa åtgärder och jag kommer att fortsätta att omvärdera vilka människor jag vill ha runt mig och framför allt dela min vardag med. 

OBS! Detta gäller inte någon i min familj eller vänskapskrets så (antagligen) ingen som läser behöver känna sig träffad. 


10 kommentarer: 1. Jag känner igen detta. Det har ofta funnits personer i mitt liv som bara tillfört negativ energi, det lustiga är att när jag tagit bort en så har det dykt upp en ny, skall man skratta eller gråta?

  Kramen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det tråkigt med personer som bara suger energi.....

   Radera
 2. Jag tycker det är svårt, för en person som ofta är en riktig energitjuv, kan visa sig vara den som verkligen finns där när det behövs! Då är det kanske bättre att ha kvar personen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast de här människorna ryker!

   Radera
 3. Ibland behöver man stanna upp och tänka till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det krävdes inte många sekunders betänketid för att avgöra att jag inte vill ha något med dessa personer att göra nåt mer!!

   Radera
 4. Man lär sig oftast den hårda vägen - men man lär sig!

  SvaraRadera
 5. Tråkigt att det ska gå så långt att man måste ta beslut om att välja bort.
  Att dom själva inte ser vad dom gör!
  Styrke kram till dig som väljer det som får dig att må bra!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...