Alla vi som gillar Maria

torsdag 23 april 2015

Nu byter jag tid

I mitt jobb är man lite av en offentlig person. 

- Åh vad jag känner igen dig!! Visst har vi träffats förut?! 

- Dig känner jag igen!! Det är ju du som jobbar på Maxi!!

Två fraser som jag hör väldigt ofta. Jag har ju nu varit en offentlig person i snart 8 år och det innebär såklart många nya bekantskaper. På gott och ont. Mest gott. Vänförfrågningar på Facebook, härligt råa skämt i Spelbutiken, komplimanger för ändrad frisyr eller nya glasögon för att nämna några av de goda sakerna.
Men så ploppar det upp en ond sak då och då. 
På mitt gym kretsar många som jag känner igen som kunder och som då såklart känner igen mig. I stort sett varje gång jag tränar infinner sig även en man i 60-årsåldern som handlar hos oss dagligen. Då är han är alltid trevlig och han klär sig snyggt och propert. MEN!!!
När han är på gymet envisas han med att ha små shorts och en ganska kort t-shirt. Dessutom måste han av någon outgrundlig anledning göra någon märklig ryggövning mitt framför mig när jag stretchar. Övningen innebär att han ligger på rygg på en en pilatesboll och rullar fram och tillbaka. Detta rullande leder till att de små shortsen kryper om möjligt ännu längre upp och den korta t-shirten förvandlas till en magtröja. Sexigt?!? Not so much. 
Om jag ser denna syn framför mig nästa gång vi möts vid ketchupflaskorna? Har påven en rolig hatt?

2 kommentarer:

  1. Det har sitt pris att vara en kändis. Varför råkar aldrig jag ut för sådana saker. Nänä. Jag är en okänd pys. Tänk om han är smartare än sina korta shorts. Dyker han upp när på din nya tid ska du inte tänka på ketchup, utan på att jag hade rätt. Kram från mannen med de stora shortsen.

    SvaraRadera
  2. Hahaha, vilken syn! Men jag tror faktiskt att du också får en rolig min där du står o stretchar. Kan riktigt se det framför mej.. :o) /EvaH

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...