Alla vi som gillar Maria

lördag 18 april 2015

Följa Eva

I tisdags fick jag en kommentar från en läsare som jag hade ett önskemål på.


Och igår när jag gick med korgar på jobbet får jag ögonkontakt med en kvinna som ger mig ett härligt leende och säger: Hej!! Jag läser din blogg!! Hon säger några väl valda ord om mitt skrivande som gör mig mycket mycket glad! Innan vi skiljs åt gör vi en slags överenskommelse - hon ska fortsätta läsa och jag ska fortsätta skriva!

Fast just i dag vill jag att NI ska skriva till mig. Ni vet det mesta om mig - ibland kanske lite mer än vad ni behöver och vill - och jag vet I N G E N T I N G om er. Jo om en del av er men långt ifrån alla.
Berätta precis vad du vill. Vad du gjort om du vunnit 534 miljoner på EuroJackpot, vad du hade tagit med dig till en öde ö eller vilken kändis du vill träffa. Eller så berättar du bara vad du heter och hur gammal du är. Har du en egen blogg så passa på att göra reklam för den - jag lovar att i alla fall jag kommer att titta in.

Och Eva H - detta gäller såklart även dig. Vi pratade ju bara om mig igår......

7 kommentarer:

 1. Det är kul när en läsare känner igen en :-) Mig vet du redan vem jag är ;-) Kram

  SvaraRadera
 2. Hej igen Maria! Vad kul att träffa dej, du verkar lika färgstark i verkligheten! :o) Jag bor vid gränsen Hässleholm/Kristianstad, men har jobbat i Kristianstad i alla år, o de är många! Gift med 2 utflugna pågar o 2 utflugna bonusbarn. Har 2 blandrashundar o bor tack o lov väldigt nära skogen. Ha en fin helg! /EvaH

  SvaraRadera
 3. Har du läst hos mig vet du en del och en del genom FB :) http://eztersvra.blogspot.se

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag kallas för Bosse Lidén, är blyg och har en sådan där blogg. bosseliden.wordpress.com tror jag den kallas för. Blir den blå är det rätt adress.
  Nu gäller det att du lyder Eva och fortsätter att skriva här. Du har blivit en kändis både här och där. Är det inte dags för en ny skiva? Sommarturné? Kram Bosse Bus

  SvaraRadera
 5. Vi har ju varit hej och tjena ett tag redan. Men.. jag har varit på anställningsintervju idag! Till ett nyöppnat vårdboende här i stan. Håll en tumme eller två!

  Kramen!

  SvaraRadera
 6. Jag har naturligtvis oxå läst, men eftersom jag är din storasyster och du har känt mej i hela ditt liv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skrev jag inget om hur vi kände varandra ( denna sista del försvann i det jag skrev ovan)

   Radera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...