Alla vi som gillar Maria

lördag 7 mars 2015

Den som nämnde't klämde't.....

Igår kväll på jobbet stod jag helt ensam i chipsgången och rensade ut tomkartonger. Det blir några såna på en fredagskväll. Märkligt förresten att jag var själv??
I vilket fall som helst kom det en man strosande in i gången men istället för att ta en påse chips med sig la han av en smygare, strosade vidare och lämnade kvar en nästintill outhärdlig stank. Undrar vad sjutton han hade ätit??
Typ 5 sekunder senare - innan mina ben ens fattat att vi ska gå iväg - kommer ett gäng killar som nog aldrig har kommit överens om vilka chips de ska ha så snabbt. Antagligen blev jag förfestens stora samtalsämne. "Ni vet hon på Maxi?? Hon med den ruttna magen?!?"

4 kommentarer:

  1. Haha, Jag hade en arbetskamrat som tog sig en sväng in till mig och la en smygare . Sen gick hon tillbaka till sitt rum. Kort därefter kom en patient och attans vad jag skämdes.

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Klart de trodde det var du!

    SvaraRadera
  3. haha - nu har du ett rykte att försvara

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...