Alla vi som gillar Maria

torsdag 6 november 2014

Status Quo. Nästan.

Allt luktar om möjligt ännu mer snor men jag känner mig fortfarande inte sjuk.
Foten gör om möjligt ännu mer ont och det är fortfarande den vänstra. Såklart.
Resväskan är i stort sett packad och flyget går fortfarande på måndag morgon. Jag packade liiiiiiiite mer än tandborste och bikini. Typ hela garderoben får följa med. Jag packar alltid för mycket.
Någon annan som gör det?

Och på tal om att packa. När jag skulle göra just det insåg jag att jag glömt den tresiffriga koden till låset på resväskan. Yngsta dottern provade lite random koder och två minuter senare var väskan öppen. Efter hennes dans på lördag ska hon få fylla i en Lottokupong. Då kommer vi antagligen att bli miljonärer.

Det var oxå yngsta dottern som fick styra upp den där kaffesituationen innan idag. Själv dricker jag inte kaffe och jag har inte riktigt koll på mannens nya high-tech-bryggare. Det har dock dottern och väninnan fick kaffe som var fullt drickbart.

Sen hade jag nog inte mer. 

1 kommentar:

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...