Alla vi som gillar Maria

måndag 20 oktober 2014

Så nära men ändå så långt ifrån.....

I dag har jag varit på sjukhuset i Lund med Julia.
Man kan ju tycka stad som stad.
Och sjukhus som sjukhus.
Men det är inte riktigt sant.

Först märkte jag att jag förra gången parkerade i ett parkeringshus som tydligen bara var till för personalen på sjukhuset.
Därför körde jag vidare till ett annat parkeringshus i dag.
Där finns tre stycken.
När jag skulle svänga blev jag lite förvirrad eftersom trafikljuset bara hade två styck lampor och ingen av dem lyste. Bäst att inte köra någonstans tänkte jag och eftersom bilen bakom inte hängde sig på tutan vilket jag hade gjort om jag ansåg att bilen framför skulle köra antog jag att det var rätt. Men sen började den nedersta lampan blinka gult och sen lyste den översta rött vilket jag är helt övertygad innebär stopp även i Lund. Så antagligen hade kvinnan i bilen bakom lika lite koll som jag.Så ingen lampa alls betyder KÖR!! - det vet jag till nästa gång.

Nästa upptäckt att alla sjukhus inte är likadana gjorde jag på toaletten.


Från vilket håll ska man ta pappret??
Uppifrån eller nerifrån?

För övrigt har jag skitont i ryggen efter att ha suttit i bilen en timme för att komma till Lund, i en mjuk soffa utanför sjukgymnasten en timme (hon ville att jag skulle sitta kvar om ifall att hon behövde prata med mig), i en hård soffa utanför psykologen en timme (även hon ville ha mig tillgänglig) och som avrundning en timme i bilen för att komma hem.
Nu ska jag se på film.
Hej.

2 kommentarer:

  1. Det finns mycket krångligt i trafiken, som man inte alls vet hur man ska göra!

    SvaraRadera
  2. Det lät som en tuff måndag. Mysko trafikljussignaler. Är det någon professor på universitetet som kläckt den idén? Hoppas du såg en bra film. Kram Bosse.

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...