Alla vi som gillar Maria

måndag 18 augusti 2014

Om jag kunde skulle jag ta hennes smärta oxå......

Som några av er säkert vet har min äldsta dotter mycket problem med värk.
När hon var 7 år ramlade hon ner från ett träd och landade rakt på rygg i ett stengärde.
Efter detta har värken kommit smygande i en kroppsdel efter en annan vilket har lett till att hon i dag 7 år senare har ont i stort sett överallt.
Vi har träffat X antal läkare, gjort alla sorters röntgen som finns, provat akupunktur, kiropraktik, sjukgymnastik och massage. Ingen vet varför hon har ont och ingenting hjälper. Det enda som funkar för stunden är massage. (Tack Jennie ♥)
Alla läkare, sjukgymnaster och massörer som har träffat henne är rörande överens om att något är fel. Hon är jättespänd i axlar och rygg och hon har jätteont i handleder och hälar.
Efter alla dessa år av läkarbesök har vi blivit remitterade till Lund och deras smärtteam. 
Det är så oerhört jobbigt att se sitt barn må dåligt och jag hoppas hoppas hoppas att de kan hjälpa oss.
I fredags damp det ner ett tjockt kuvert i brevlådan. Det innehöll ett frågeformulär som dottern ska fylla i och ett frågeformulär som jag ska fylla i .
12 sidor med frågor om hur dotterns smärta påverkar mig som mamma. 


Jag gillar inte att fylla i såna här formulär.
När jag får ett av SCB eller av min bilverkstad lägger jag dem i pappersinsamlingen och tänker att de klarar sig nog alldeles utmärkt utan mina svar.
Det kan jag inte göra denna gången.
För denna gången gäller formuläret för en av de viktigaste personerna i mitt liv och jag kommer fortsätta att kämpa för att hon ska må bra så länge jag orkar. Och sen lite till.....

5 kommentarer:

 1. Att se sitt barn må dåligt är bland det värsta som finns! man önskar man kunde "ta över" och lindra. Så fylla i frågeformulär om just det, det kan man göra! Hoppas de hittar vad det beror på!

  SvaraRadera
 2. Är bara glad att jag kan hjälpa lite!! Önskar dock att jag kunde göra mer... Förresten så måste vi boka en ny tid, vi får prata imorn på jobb! STOR KRAM J

  SvaraRadera
 3. Jag älskar enkäter. Jag håller tummarna för att de hittar felet och att ni får hjälp denna gången. Det är jobbigt att se barnen ha ont och inte kunna göra något för dem

  SvaraRadera
 4. Kan bara föreställa mig hur det känns för dig. Hjälplösheten att stå på sidan.
  Jag håller tummar och tår för att ni ska få den hjälpen som behövs i Lund.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Känner igen frågorna från mina perioder på Smärt - och Rehab här i Linköping. Hoppas att de i Lund är lika bra!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...