Alla vi som gillar Maria

torsdag 10 juli 2014

Inte konstigt med tanke på hur mycket det blåser....

I går kväll kom jag på ett jättebra blogginlägg. Jag skrev inte ner det någonstans för det var ju så  himla bra och självklart skulle jag komma ihåg det i dag. Eller hur?!? Det har väl kommit på villovägar...
I vilket fall som helst är det 128° i solen här hos oss. Som tur är blåser det en hel del så det tar väl bort en 90° eller så. Att det sen är 27° i poolen gör ju inte saken sämre.
En sak som jag tänkte på när jag och mitt fett låg och grät (svettades alltså) var varför det är så himla svårt att få färg på smalbenen?! Jag är hyfsat brun efter 2 veckors semester med i stort sett sol varje dag men inte på smalbenen. De är typ vita. Jag tog faktiskt en bild på min arm jämte mitt smalben men det syntes inte så tydligt. Det måste vara nåt fel på ljuset i badrummet för på den bilden såg både armen och benet kritvita ut.
Hela jag såg konstig ut förresten!!


Jag tror kanske att jag måste byta frisyr innan vi åker utomlands i höst. Jag kan ju inte gärna gå in och sätta mig och äta lunch med en sån poolfrissa?!?

3 kommentarer:

  1. Jag har oxå lite svårare att få färg på smalbenen, märkligt

    SvaraRadera
  2. Visst är det konstigt att man alltid glömmer bort de där bra inläggen som man har i huvudet

    SvaraRadera
  3. Oj då....akta så du inte skrämmer någon *fniss*

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...