Alla vi som gillar Maria

måndag 17 mars 2014

Funderande måndag


 • Hur gör singeltjejer utan barn om de ska ha en klänning med blixtlås i ryggen på sig? Går de in till grannen för att få hjälp med att knäppa eller finns det något tricks att ta till?
 • Kommer den släntrande "gangstergångstilen" naturligt hos unga killar med huvtröja och jeans där grenen är nere vid knäskålarna eller måste de koncentrera sig så att de går rätt?
 • Om man kommer på mitt i rondellen att man missat sin avfart - varför kör man inte ett extra varv istället för att ställa sig på bromsen för att sen lägga i backen?
 • Varför kommer jag ihåg att jag som 10-åring läste att man är överviktig om låren nuddar varandra när man står med fötterna 5 cm isär när jag inte kommer ihåg vilket år Gustav Vasa dog?
Vad funderar du på idag?

2 kommentarer:

 1. Mycket att fundera på en måndag! Själv har jag inte kommit till funderingar än, håller på att läsa i kapp här, efter vår storstadshelg :)

  SvaraRadera
 2. Jag ät inte songel.men jag har en klänning med blixtlås i ryggen. Den stänger jag själv. Jag har långa armar.
  Gångstilen kommer nog av sig självt. Prova själv att gå omkting i ett par byxor som är flera nummer för stora.
  Det är bara norrmän som kör flera varv i rondeller.
  Mina lår slår inte ihop!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...