Alla vi som gillar Maria

måndag 18 november 2013

Min dåliga sida

Jag kom i kontakt med den redan som barn. Min dåliga sida.

Jag sprang ofta i trätofflor när jag var liten. Jämt och ständigt stukade jag foten. Den vänstra. Jag tror aldrig jag stukat höger fot.
Än i dag händer det att jag trampar snett och får en liten stukning. Särskilt på fredagar eller lördagar när jag har högklackat.

När jag var runt 20 jobbade jag på ett äldreboende. Många tunga lyft resulterade i en muskelinflammation som urartade och jag gick hemma i nästan ett år. Jag kan än i dag känna av och få ont i min vänstra axel när jag har lyft något tungt. Det är på både gott och ont. Jag säger inte mer än så.

För ett år sen hände då hela den här hjärthistorian och den behöver jag inte gå in närmre på. Men som alla vet sitter ju hjärtat på vänster sida. Hos de flesta i alla fall. Några verkar inte ha något överhuvudtaget men det får bli ett annat inlägg.

Nu gör sig min dåliga sida påmind igen och i fredags damp den ner. Kallelsen för att röntga mitt strulande knä. Det vänstra såklart.

Nu ska jag kolla upp vad som styrs av den vänstra hjärnhalvan.

Har du en dålig sida?2 kommentarer:

  1. Lustigt (eller snarare inte!) att det är bara vänster sida som drabbas. Man får vara glad så länge krämporna inte blir värre, känner jag...

    SvaraRadera
  2. Ja, men för mig är det höger sida. Vrist, knä, höft, axel och armbåge. Skaffade skoinlägg och då försvann värken?!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...