Alla vi som gillar Maria

torsdag 3 oktober 2013

Blåslampa hitåt tack!

Vad är det med mig och lediga dagar? Jag har lätt för att ta tag i saker innan eller efter jag kommer hem från jobbet. Men varje gång jag är ledig - vilket i och för sig inte händer så där väldigt ofta - blir jag alldeles handlingsförlamad. Jag kan sitta på jobbet och gå genom i huvudet allt jag ska göra när jag är ledig nästa gång men när jag väl är där så händer ingenting.
Det behöver inte nödvändigtvis vara en massa måsten jag har planerat. Igår tänkte jag till exempel att "Gud vad skönt det ska bli att vara ledig imorgon!! Då ska jag bara vara. Titta på några avsnitt Sons of Anarchy och bara pula med ditt och datt!"

Jamen eller hur?!? Nu är klockan 11.25 och jag är redan av banan. Jag har emellertid faktiskt tittat på två avsnitt med knuttarna och jag har även stått 50 minuter på min crosstrainer och satt igång en maskin tvätt. Men sen tog det stopp.

Nu sitter jag här och tänker på allt jag skulle vilja och skulle behöva göra men jag kommer liksom inte till skott. Jag skulle till exempel behöva börja styra upp vad jag ska ha med mig på min kommande Londonresa. Det är ju trots allt bara 5 dagar tills vi sticker och jag har inte ens börjat tänka på vad jag ska ha med mig.

Och sen ligger det en hel del papper på mitt skrivbord som skulle behöva ha lite uppmärksamhet. Papper från banken som behöver kollas genom och skickas in. Försäkringar som ska synas och ändras. Och några andra papper som kanske kan åka i pappersinsamlingen men innan de hamnar där behöver de få ögonen på sig.

Jag skulle vilja läsa ut den där boken som jag började att läsa för länge sen och trots att den grep tag i mig från första sidan tycks jag aldrig få ro att sätta mig ner och avsluta den. Förlåt Bosse. Jag vet att jag sa att bland det första jag skulle göra som gift kvinna var att gå till sängs med dig....... Ni som vet vem Bosse är vet vad jag menar, ni andra får tolka det som ni vill.

Men eftersom jag kunde ta mig i kragen och skriva ett blogginlägg kan jag väl ta mig i kragen och......... titta på ytterligare en avsnitt med mc-killarna.


3 kommentarer:

 1. Tycker du prioriterar helt rätt!

  SvaraRadera
 2. Man ska slappa på som lediga dag och göra det man vill. Jag kom just på att det var namnet på den serien jag tänkte se och som jag sen missat totalt

  SvaraRadera
 3. KÄnner så väl igen mig i det du skriver... är som mest effektiv här hemma när jag jobbar. Mina fridagar passerar mest.

  Trevlig helg! KRam!!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...