Alla vi som gillar Maria

måndag 28 oktober 2013

Badning med förhinder.....

I lördags skulle Alice på sin dans och hade önskemål om att hela familjen skulle gå på badhuset efteråt. Det stämde inte så bra överens med Julias planer om att titta på Erik Saades minikonsert utanför stadens nya galleria. En kompromiss trädde fram. Alla utom Julia skulle följa med till badhuset. Hon skulle istället titta på Erik Saade med bästa kompisen och iväg åker vi. Vi plockar upp bästa kompisen på vägen och snälla mamman (läs jag) går sista biten in till stan. För det kunde väl inte vara mer än 5-6 km tänkte jag. Och ingen opponerade sig gällande min gissning. 
Att jag har både dåligt lokalsinne och avståndsbedömning är jag helt på det klara med men vad alla andra hade för ursäkt vet jag inte.
När jag kom fram till badhuset knappa 90 minuter senare hade jag 9.3 km i benen och genomsvettiga kläder. OJ vad skönt det skulle bli att hoppa i bikinin och dyka ner i bassängen. Basta en stund och kanske sitta i bubbelpoolen. 
Och OJ vad skönt det hade varit OM badhuset hade varit öppet.....

4 kommentarer:

 1. Stackars dig! Ibland kan man vara lite för snäll. Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas verkligen att du fick åka bil hem! / Kram.

  SvaraRadera
 3. Hoppsan, hoppas att du slapp gå hem oxå

  SvaraRadera
 4. Se där- veckans motionspass avklarat :)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...