Alla vi som gillar Maria

onsdag 4 september 2013

En extrainsatt hiss

I måndags blev jag väldigt otrevligt bemött av en för mig okänd person. Jag är inte den som är den så jag upplyste såklart personen ifråga att det inte fanns någon anledning att vara otrevlig mot mig eftersom det inträffade absolut inte var mitt fel. 
Igår råkade jag av en slump åter på samma person och döm om min förvåning när hen kliver fram och ber om ursäkt för sitt otrevliga beteende dagen innan. Det gillar jag. Därmed inte sagt att det är OK att bete sig hur som helst bara man ber om ursäkt sen. MEN om man beter sig hur som helst är det bra att man har kurage nog att erkänna det OCH be om ursäkt. 
Det tycker jag. 

3 kommentarer:

  1. Du har rätt. Om ursäkten är ärlig så är det OK. men vissa tror att de kan bete sig hur som helst bara de ber om förlåt sen. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller helt med om att det inte ursäktar att man är otrevlig men det krävs ändå lite stake att våga äga upp till det och be om ursäkt!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...