Alla vi som gillar Maria

onsdag 24 juli 2013

Anonyma kommentarer

brukar inte vara så mycket att hänga i julgranen men igår fick jag en anonym kommentar som jag hade stor nytta av.
Jag efterlyste ju silverskor till Julia och någon fantastisk anonym läsare tog sig faktiskt tid att leta reda på några olika modeller och skicka länkarna till mig en kommentar.
Nu vet jag inte vem du är men du ska i vilket fall som helst ha ett stort TACK för tipset. Ett av paren föll dottern exakt i smaken och de är på väg hem till oss as we speak. Eller inte till oss men till en affär hyfsat nära mig i alla fall.

Jag blev även klar med bordsplaceringen igår efter mycket om och men. Vilket meck att få ihop den då! Eftersom alla som kommer är oerhört trevliga och sociala kan man ju tänka sig att det skulle vara superenkelt att få till det men tji fick jag. Nu sitter den som en smäck men eftersom jag känner mig själv ganska bra vid det här laget förstår jag att det blir några ommöbleringar i alla fall innan den 17 augusti.....

Nu ska jag gå och jobba lite på punkt nummer 1 på min att-göra-lista för dagen: ligga i solen och i poolen.


6 kommentarer:

 1. Nej, anonyma kommentarer brukar inte vara av det trevligare slaget!

  SvaraRadera
 2. Anonyma kommentarer spolas för det mesta. Kram

  SvaraRadera
 3. Vill du veta vem det är eller ska det förbli en hemlighet?!? ;)

  SvaraRadera
 4. Jaså, ska du gifta dig den 17 augusti? Det är min mans födelsedag. Då kommer jag alltid att komma ihåg din bröllopsdag. Har faktiskt hänt att jag glömt min egen de sista åren.

  SvaraRadera
 5. punkt nummer 1 låter bra tycker jag

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...