Alla vi som gillar Maria

tisdag 16 april 2013

Lånade ord

"Jag älskar slarviga människor med dålig karaktär! De får mig att känna mig så präktig."
Det skulle kunna ha varit jag som sa de kloka orden men det var det inte.
Inte först i alla fall.
Nä hon som sa dem först heter Gunilla Dahlgren och bilden nedan har jag fotat i hennes bok Lilla Fruntimmersboken.Och visst är det så.

Jag behöver inte se längre än till mina favoritprogram på TV.

Jag gillar att titta på Biggest Loser. Jag har aldrig funderat så mycket på varför men antagligen för att jag känner mig både smal och vältränad i jämförelse med deltagarna. I alla fall i början på säsongen.

Jag gillar att titta på Lyxfällan. Antagligen för att jag känner mig väldigt smart och förståndig i jämförelse med deltagarna. Jag skulle aldrig köpa pizza på kredit. Inte heller skulle jag vittja mina barns spargrisar.

Jag gillar att titta på Arga Snickaren. Antagligen för att jag känner mig väldigt lyckligt lottad i jämförelse med deltagarna. Min alldeles egen snickare skulle aldrig kunna ställa till med sån oreda som de gör. Han avslutar alltid det han har påbörjat och han gör det dessutom väldigt bra.

Vilka program får dig att känna dig som en bättre människa?

3 kommentarer:

 1. How clean is your house och den svenska varianten Rent hus, känns plötsligt så städat här hemma då. :D

  SvaraRadera
 2. Typ samma som redan nämnts av dig och Helena. Sedan kan jag vara glad åt att jag inte är kändis och lockas till att vara med i en massa lekprogram typ Kändishoppet. Ett annat program jag inte heller förstår hur de fick någon till är det där där en tonåring ska ta över ekonomin i hushållet.

  SvaraRadera
 3. Ser mest kriminalare och drama och de programmen ser jag för nöjes skull. Känner mig för det mesta som en ganska bra människa =D
  Kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...