Alla vi som gillar Maria

onsdag 24 april 2013

I en perfekt värld hade det funkat.

I dag hade jag en kvinna i min kassa som hade strul med sitt kort.

Kvinnan: - Jag kommer tillbaka och betalar sen.
Jag: - Du får inte ta med dig varorna utan att betala!
Kvinnan: Men jag lovar att jag kommer tillbaka!!

Tyvärr funkar det ju inte så i den här världen.5 kommentarer:

 1. Näe, men förr, när jag var liten, då kunde man gå till lanthandeln och handla och så skrev de upp det i en bok och vi betalade en gång i månaden :)

  SvaraRadera
 2. Det gäller att vara särskilt försiktig så här två dagar innan de flesta får lön. Jag vågar lita på vissa men inte på andra. Vi på vc kan ju alltid skriva en faktura till de som inte har pengar med sig men en del vill absolut inte ha någon faktura. De vill gå hem efter pengarna och komma tillbaka och betala. Det gör de också alltid. Hos oss har vi ett hälsorum där patienterna kan väga sig och mäta sitt blodtryck själva. Blodtrycksapparaten får de hämta hos oss i receptionen. Du ser så ärlig ut så jag litar på att du lämnar tillbaka den igen brukar jag sägs när jag lånar ut den.

  SvaraRadera
 3. Synd egentligen.....om jag hade en affär tror jag att jag skulle chansa och ev ta något i pant. Ett körkort odyl....bor man på en liten ort skulle det ju också gå bra men tyvärr måste väl regler följas och alla behandlas lika/M

  SvaraRadera
 4. Nej, tyvärr så är väl inte världen riktigt så perfekt än...

  SvaraRadera
 5. Näe, den "gubben gick inte" ;)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...