Alla vi som gillar Maria

onsdag 13 mars 2013

Grymt sa grisen

För många år sedan - i slutet på 90-talet -  gick jag sjukskriven en längre period för en muskelinflammation i vänster axel. Jag fick i stort sett inte göra nånting ansträngande alls och när några av mina arbetskamrater hälsade på hade de med sig en liten present som symboliserade hur de tyckte att jag skulle tillbringa mina dagar. Sittande i en solstol med en bok i famnen.
Genom åren blev det en hel del grisar i min samling men en dag blev jag trött på dem och de fick flytta till andra hem. Några stycken har jag dock sparat till exempel kokboksgrisen som sitter vid kokböckernaoch eftersom jag äter som en gris (??) behöll jag även denna söta frukostskålNågra fick flytta ut i tvättstugan


och en stöttar böckerna i hyllan


Alice använder en till frukost


Samlar du på något??

3 kommentarer:

 1. Jag samlar på muminmuggar. Inte bara samlar, använder dem också. Har 24 stycken ännu så länge. Började samla 2008.

  SvaraRadera
 2. Jag samlade på alla med asiatiska tecken på i några år. Och med allt menar jag verkligen ALLT.
  Men jag lessnade och har likt dig gett bort mycket men några få saker som en lampa, några glas och några prydnadssaker har jag kvar.

  SvaraRadera
 3. De flesta samlar nog på nånting verkar det som. Själv samlar jag på fingerborg. Ha det gott.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...