Alla vi som gillar Maria

fredag 8 februari 2013

Jag drar ett djupt andetag och säger:

NärManBaraHarKöptTvåEnergidryckerFörTjugoKronorOchManSkaBetalaKontantOchManSuckarSåHögtSåAttDetHörsIHelaButikenFörAttKundenInnanHarStorhandlatOchKassörskanVerkarHaTankarnaPåAnnatHållOchHelaTidenGlömmerBortNummerPåOlikaFrukter. DåTyckerJagAttManKanHaFörberettSigOchLetatFramSinPlånbokSåAttManÄrRedoNärDetÄrEnsTur.
MenDetÄrJuBaraVadJagTycker.

9 kommentarer:

 1. Hahaha. Vissa har inget követt alls. Vi har nummerlappar till kassan/receptionen på vårdcentrlen där jag jobbar. Det är med tanke på sekretessen och så kan besökarna sitta ned och vänta på sin tur. Det accepteras inte av alla. En del verkar tro att jag ska kunna serva två åt gången. En del rabblar sitt personummer så fort att att inte ens en dator skulle hinna med och när jag ber dem upprepa så suckar de som om jag är den mest lågintilligenta varelsen de någonsin hart träffat.

  SvaraRadera
 2. Håller fullständigt med, både dig och Knasterfaster! Vi har samma jobb och samma erfarenheter, Knasterfaster o jag. Ett hurduskabetedig-inlägg har varit på gång länge. Kanske kommer det en dag!

  SvaraRadera
 3. Ja, ibland undrar man hur folk funkar...

  SvaraRadera
 4. Man hinner bli lite smått irriterad. :)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...