Alla vi som gillar Maria

tisdag 10 juli 2012

Tack

för alla tumhållningar idag. Tyvärr hjälpte de inte. Jag träffade idag en Specialist med stort S som enligt honom själv var den som hade ansvar för alla komplicerade fall. Han sa att risken att man ska drabbas av både VT-attacker och förmaksflimmer i den utsträckningen som jag har gjort finns inte. Så visst hade snyggläkaren rätt när han sa att jag var speciell.

Tyvärr är enda lösningen på min åkomma ytterligare en operation. Det ska ske förhopningsvis inom en månad.I vanliga fall brukar de prova med medicin i första hand men eftersom all medicin mot flimmer sänker pulsen är det inte aktuell i mitt fall då jag ligger på en puls på ca 48 - alltså väldigt låg. Jag ska dock gå på medicin fram till operationen så jag kommer att vara helt sjukskriven ett bra tag framöver. Hoppas att jag kan hålla mig vaken lite grann i alla fall......

Om jag ska försöka se något positivt i det hela så kan jag troligtvis bli fullpumpad med lugnande vid denna operationen. Eftersom de vet var i hjärtat problemet har de full koll på var de ska behandla och jag/hjärtat behöver således inte vara opåverkade under behandlingen. Trodde han i alla fall - det återstår att se vad läkarna i Lund säger om det. Han lovade att han skulle göra sitt bästa för att de skulle tycka som honom......

10 kommentarer:

  1. Jag fortsätter att blåhålla tummarna tills du mår bra igen.
    Kram!!

    SvaraRadera
  2. Din stackare, vad du har fått vara med om! Men nu ska du se att specialisten med stort S fixar detta! Jag fortsätter hålla både tummar och tår!

    SvaraRadera
  3. Men vad jobbigt, Jag håller tummarna för att allt ska gå bra, lätt och smärtfritt

    SvaraRadera
  4. Men det låter å andra sidan inte jättekul att vara vaken under operation heller... *kramar om*

    SvaraRadera
  5. Fy vad jobbigt! Bra att du är i trygga händer och att det finns något att göra. Jag fortsätter hålla tummarna. Kram

    SvaraRadera
  6. Skönt att du (förhoppningsvis!) får lugnande den här gången! Hoppas att de får bukt med allt krångel efter den här operationen och att den kan ske så snart som möjligt!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Du är speciell. Synd bara att din hjärtåkomma är det också. Kram!

    SvaraRadera
  8. Jaha. Det blev så. Hoppas sannerligen att allt blir rätt nu den här gången.

    Kram!!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...