Alla vi som gillar Maria

onsdag 16 december 2015

Svälj undan det kommer mer ;-)

Tack för alla hejarop som ramlat in under dagen. Ni är fantastiska på att stötta mig ♥

Gastroskopin gick över förväntan. Jag hade bestämt mig för att jag ville ha lugnande men all personal kändes så trygg att jag ångrade mig och genomförde undersökningen utan. Mest skrämmande var ju att se hur jäkla lång slangen var.....
Det som var allra jobbigast med undersökningen var att allt såg bra ut. Alltså det var ju skönt att det inte var något allvarligt fel men nu är jag ju tillbaka på ruta ett igen.
Jag får väl acceptera att det trots allt kanske är stressrelaterat och att det är min kropp som protesterar högljutt mot behandlingen.
I dag har jag i alla fall fått i mig lite kokt torsk utan att få ont!! Jag kämpar på med mina övningar i Mindfulness och jag försöker verkligen att inte stressa.

Resten av dagen har gått åt att i lugn och ro pyssla färdigt inför julen. Jag har med hjälp av Alice slagit in julklappar och så har vi pyntat och hängt upp dörrkransen.
Sen har jag fixat en liten tavelvägg som jag blev riktigt nöjd med ♥


Nu ska jag snart se på en föreläsning om just Mindfulness och stresshantering på nätet. Det är Maria Helander som har ett webbinarium och jag hoppas få med mig massa bra tips och verktyg!

Hoppas du får en härlig kväll ♥

5 kommentarer:

 1. Jag är glad över att allt såg fint ut även om jag förstår att det måste vara enerverande när dom inte hittar nått fel. I mitt fall blev det uteslutningsmetoden. Och inget fel här heller förutom laktosintolerant. Såg jag fick diagnosen IBS.
  Men det yttrar sig ju mycket annorlunda än det du beskriver.
  Skönt att du fick i dig lite mat idag.
  Må så gott du kan vännen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Stort Grattis till goda nyheter från gastrokopin. Förstår att det är frusterande att inte veta vad som är fysiskt fel. Hellre vill man ju ha en diagnos och sedan hjälp med att bli av med sjukdomen.
  Å inte är det lätt att handskas med en protesterande kropp heller.

  Det är som Catch 22...

  Din tavelvägg är riktigt fin. Den gillar jag verkligen. En rolig blandning av barnteckningar, foto, texter och ritning. Japp, den blandningen tycker jag om.

  SvaraRadera
 3. Ja, som jag skrivit innan, Yngsta har gjort två, hennes mage ser så fin ut. Även på ultraljud(Har du funderat på att bli ultraljudsmodell, frågade läkaren): Vad hjälper det när magen fortsätter jäklas? Samtidigt är det skönt att inget stort är fel!

  SvaraRadera
 4. Skönt att det inte var något, men frustrerande att de inte hittar något.

  SvaraRadera
 5. Så frustrerande att inte få veta hitta svar på varför det gör så ont :( men som jag sa till dig tror jag du kör på som vanligt och kroppen visar mer och mer att du inte ska göra det !!
  Snälla lyssna på din kropp !! försök !!
  be dom sjukskriva dig för stress inn an din kropp kollapsar som min gjorde !!
  Det är inte värt det !!
  Stor Kram till dig finaste !!!
  Sanna

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...