Alla vi som gillar Maria

måndag 8 augusti 2011

Jag tänker inte göra det!!

Jag vägrar!

Jag tänker INTE stryka tvätt på min semester. Inte någon annan i hushållet heller om man ska döma av tvätthögens nu nästan löjliga höjd öh.

Jag hörde en gång en klok (?) människa säga att om man nonchalerar ett problem tillräckligt länge så försvinner det av sig själv.

Det gäller troligtvis inte tvätthögar.


4 kommentarer:

  1. har haft samma tanke här hemma hela semestern men tvätthögen försvinner INTE :(
    ...och nu börjar semestern närma sig sitt slut så då är det nog bara att bita ihop och börja jobba på den där högen av stryktvätt...
    ...men vägrar någon dag till ;-)

    SvaraRadera
  2. Nää troligtvis inte, men var och en kan väl stryka sina kläder själva?

    SvaraRadera
  3. Jag försökte vända på det i år...istället för att lägga en massa energi på att "jag ska inte" ( vilket hjärnan inte snappar utan tvätten finns där hela tiden istället) så försökte jag lägga en stund de dagar jag var hemma på att greja i tvättstugan. Jag hade hela tiden tanken på hur skönt det skulle bli i vardagen när jag har plöjt mig igenom det. Så jag gläds istället åt att ha sett botten på min tvättkorg 2 gånger denna semestern :-) Det är semester när tomtedräkter och lucialinnen fladdrar på tvättlinan i sommarvinden ;-)

    SvaraRadera
  4. Tant Björn - bra idé!! Ska se om den är genomförbar utan större protester. Risken är att jag får någon annan "rolig" uppgift i utbyte istället ;)

    Karin - jag kör ungefär den varianten fast tvärtom - ungarna får se botten på sina garderober istället :)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...