Alla vi som gillar Maria

måndag 10 september 2018

Ett år senare....

Först och främst vill jag tacka för er feedback på mitt förra inlägg. När min krönika eller vad jag ska kalla den för blir publicerad på Rogers blogg ska jag se till att fixa en länk. Så att ni kan läsa den igen ;-)

I morse när jag var på väg till gymet fick jag en avisering från Facebook som uppmanade mig att titta på mina minnen från dagens datum. Jag gillar verkligen den funktionen och klickade såklart in mig för att återuppleva 10 september från ett gäng år tillbaka. Jag fastnade dock redan på första bilden och lovade mig själv att ta en bild efter avslutat pass. Jag hoppas att jag aldrig någonsin igen att kunna ta samma bild som jag gjorde just idag för ett år sedan...….

Dagens bild kan jag tänka mig att ta fler gånger dock. Men borde verkligen lära mig att flexa mina muskler först :-)

För övrigt blev mina äldsta 18 igår!!! Fattar ni?? Jag har två barn som är myndiga!! Helt overkligt när jag tänker på att jag själv borde bli omyndigförklarad ibland...…

Vi hade en härlig kväll med finaste sällskapet och de blev helnöjda med sin dag!

4 kommentarer:

  1. Ja, bilden till vänster hoppas jag också att du aldrig behöver ta igen! Men dagens selfie är riktigt coolt:-)
    Vilken tajming för dina tvillingar att fylla "myndigt" precis på valdagen. Stort GRATTIS i efterskott. Undrar om sonen röstade som dottern ville att han skulle göra.

    SvaraRadera
  2. Grattis till både hälsan och tvillingarna!

    SvaraRadera
  3. Många grattis!! 💝 av många slag!
    Hoppas verkligen du kan ta många sådana bilder, som den sista!
    Varm kram!

    SvaraRadera
  4. Bilden till vänster hoppas jag att du slipper att ta!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...