Alla vi som gillar Maria

söndag 11 februari 2018

Skyltsöndag vecka 6

Varje vecka har jag ju ett nytt motto i min kalender och med tanke på att jag bestämt mig för att det är hög tid att sluta tröstäta godis var detta några passande ord denna veckan. Och ja - det har gott väldigt bra. Inget innehållande socker har passerat mina läppar på hela veckan. Inte ens i går kväll!!
Har man gett sig själv ett kommando så har man ;-)
I tisdags la jag mig på soffan i "vilrummet" på ena av mina raster och tittade lite närmre på tavlan som hänger på väggen. Insåg ganska snart att de få orter jag har bott i/har någon anknytning till har hamnat på samma rader. Lite märkligt sammanträffande med tanke på hur många ortsnamn som är samlade på tavlan. Till exempel är byn som min mormor och morfar bodde i och byn jag bor i nu på samma rad. Och byn jag bodde i mina första 14 år på jorden står på samma rad som grannbyn där alla mina tre barn gått i skola.


I onsdags var jag på utvecklingssamtal med yngsta dottern och som väntat vad det idel lovord från hennes mentor.  Och ja - vintern har kommit till Skåne.


I torsdags morse när jag åkte till jobbet hamnade jag bakom en märklig lastbil. Ingen vidare bra bild men det står delete med ett rött kryss under. Och nej jag fotade inte när jag körde - det var sonen som övningskörde. Inte skulle jag vara olaglig för att fånga en skylt till bloggen. Eller hur var det nu igen.....

                   
                                     

I fredags morse var jag på gymet och tränade ben för första gången på över en månad. På eftermiddagen började jag få ont lite här och där och jag kunde snabbt ställa en diagnos.

Gym, Leggings, and Leg Day: Difficulty sitting on a
 toilet? V
 read even the sight
 of stairs?
 Difficulty getting out of
 bed? N
 Difficulty walking? V
 Diagnosis: LEG DAY
 some cards
 user card
Diagnosis... @officialdoyoueven 💪😂

Och för att för att få bukt med träningsvärk är det allra bäst att träna igen så i morse var jag och dottern på ett riktigt roligt pass som var nytt för oss båda nämligen 3D-träning Och eftersom jag har skitbråttom till jobbet hinner jag inte förklara vad det innebär så om ni är nyfikna får ni googla :-)


Som vanligt är det BP som håller i det här med skyltarna!

2 kommentarer:

 1. 3D träning låter lite skumt... ska googla :)

  SvaraRadera
 2. Som vanlig här hos dig - en suverän veckoskyltning!
  Gillar skylten med alla ortsnamn och att du upptäckte fyra riktigt roliga sammanträffanden. Inte så dumt att besöka ert vilrum alltså;-)
  Så stolt du måste ha varit när du hörde berömmet om din dotter:-)
  Bra att sonen höll avstånd till lastbilen, annars hade ni nog bli "deleteade";-)
  3D träning låter som nåt nytt. Ska också googla och hoppas jag förstår vad den träningsformen går ut på.
  Himla bra skyltar! 1 000 tack för dom och länken:-)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...