Alla vi som gillar Maria

onsdag 20 december 2017

För jag lär inte hinna fler ändå.....

Varje år har jag som mål att läsa en bok i veckan. Eller i alla fall 52 böcker på ett år.
Eftersom jag ska jobba typ ända fram tills 2018 börjar kollade jag in på Goodreads nyss för att se hur många jag läst i år. Inte för att jag hunnit läsa mer i vilket fall som helst men ändå. Och jag var minsann färdig för i år. Och lite till.


Det är ju inte så svårt att se vem som är en av mina absoluta favoritförfattarinnor. Av de fem sista böckerna jag läst i år har Nora Roberts skrivit fyra. Jag läste nånstans att hon skrivit 200 böcker - jag undrar hur många av dem jag har läst? Det där måste jag kolla upp nån gång. Men inte ikväll - för nu ska jag ha en filmdate med min man ♥

3 kommentarer:

 1. Jag är ju ett Nora Roberts fan :D Jag har väldans många böcker av henne. Blev förvånad att hon "bara" skrivit 200 böcker, jag trodde hon var en super författare som skrivit mångdubbelt fler böcker.
  Vet Du, jag tror jag i princip har runt 150 Nora Roberts böcker i min bokhylla.

  SvaraRadera
 2. Alltså hur kan man läsa 63 av 52 böcker - hahaha:-)
  Vågar jag säga att jag inte läst en enda bok av Nora Roberts. Är uppenbarligen inte lagd åt det romantiska hållet;-)
  Ha en underbar filmdate med din man!

  SvaraRadera
 3. Hmm...kanske ska ge Nora Roberts en chans...har inte läst något av henne.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...