Alla vi som gillar Maria

tisdag 16 maj 2017

Varning för häxan Surtant!!

I söndags kväll blev det då tyvärr en vända till akuten med mitt bråkande hjärta. Förutom flimmer slog det även ett extraslag på vartannat hjärtslag och så hade jag tydligen feber. Ja varför inte??
Det är inte utan att jag längtar efter den där förbenade operationen så att jag kan få tillbaka mitt liv igen. Jag är så innerligt trött på att vara begränsad. Jag vill kunna springa igen. Och cykla till jobbet. Jag vill gå på fest och inte behöva tänka på att min medicin inte kommer jättebra överens med festdrickan. Jag vill inte frysa trots flera lager kläder. Jag vill kunna göra stolleprov igen. Det stolligaste jag håller på med nuförtiden är att äta godis varje dag. Det rimmar inget vidare med att inte kunna röra mig som vanligt och jag kan lova att jag inte blir på bättre humör av att snart inte komma i mina kläder. Jag försöker verkligen hålla humöret uppe och visst lyckas jag för det mesta. Men ibland är det lite extra motigt. I dag är verkligen en sån dag. Det kanske hjälper med lite choklad......

PS Eventuella stavfel skyller jag på sprickan i min dator som nu spridit sig över hela skärmen. Som grädde på moset liksom

9 kommentarer:

 1. Jäkla hjärta, varför måste det kiva med dig? Hoppas du får må bra snart igen!

  SvaraRadera
 2. Det gör ont att läsa att livet bråkar så med dig! 💕
  Fortsätt du med ditt godis och oroa dig inte för vikten. Nått måste du ju få göra! ❤ Köp större stl bara! 😉😙
  Ta hand om dig!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Choklad är gott och brukar ju vara humörhöjande å tyvärr oxå vikthöjande ;-) Men med tanke på hur lite roligt Ditt liv är nu så tycker jag Du gör rätt i att unna Dig lite godis då å då :)
  Var rädd om Dig.

  SvaraRadera
 4. Någon tröst måste du ju faktiskt kunna unna dig tycker jag!
  Tycker verkligen synd om dig och hoppas att operationen blir av snart. Efter så många akutbesök borde du ju verkligen få förtur för en operation tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Maria min älskade vän jag önskar att jag kunde vara hos dig det vet du men som du vet, jag har lite mycket själv just nu :( Jag hoppas att allt verkligen blir bra snart och att du får operationen. själv fick jag reda på att jag kommer inte få köra bil om mitt hjärta inte ändrar sig snart fått mer medicin så det blir nog bra !!!
  Hör av dig i morgon om du orkar vill, jag kommer låsa in mig på kontoret !!!
  SAKNAR DIG KRAM min fantastiska omtänksamma starka HJÄRTEVÄN

  SvaraRadera
  Svar
  1. PS. vi är tydligen häxan surtant ggr2 idag synd att vi inte kunde flyga då hade jag varit hos dig på ngn minut PUSS

   Radera
 6. Fantastiskt att tålamodet inte tryter mer än det gör för dig! Stor kram!

  SvaraRadera
 7. Hej, har de kollat binjurarna? Bara ett tips. Krya på dig ☀

  SvaraRadera
 8. Vet du när operationen kan bli av?? Förstår att du verkligen vill op nu.
  Kram J

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...