Alla vi som gillar Maria

tisdag 9 maj 2017

Bäst att smida när järnet är varmt ;-)

Boostad av all kommentarer på gårdagens inlägg inser jag att det där med att blogga är något jag vill ha kvar i mitt liv. Att jag inte är ensam om att känna hur skrivlusten åker bergochdalbana var trevligt att få bekräftat - jag inbillar mig ibland att det är så himla lätt för alla andra att få ihop sitt inlägg och att det bara är jag som får krysta fram inläggen i perioder. 

I dag har jag haft utvecklingssamtal med min chef och det var inte utan att jag växte några centimeter under samtalets gång. Det är ju alltid härligt att få uppskattning och beröm för sina ansträngningar att vara en bra anställd. Och det trots att det blir tokigt ibland - som i fredags till exempel. Det rullade på ganska bra i kassan och när jag ser hur en kund lägger upp en påse från bageriet börjar jag fundera på om jag säger "frallor" eller "bullar". Och som alltid när man tänker för mycket på vad man gör blev det fel när jag håller upp påsen och frågar den kvinnliga kunden om hon har åtta ballar?? Hon tittar lite frågande på mig men förstår ju vad jag menar så hon svarar ja. Jag gör ett tappert försök att skyla över min fadäs och säger "Vilken tur att du inte är en man!!" Jag vet inte om det blev så mycket bättre....

Nu ska jag ut och övningsköra med min son. Vår bensinräkning kommer att skjuta i höjden med två 16-åringar i huset som tycker det är skitroligt att köra bil.....

6 kommentarer:

 1. OMG :D *fnissar* tro om Din kund inte blev lite förvånad... :)

  Att köra bil är ju skoj, även om jag aldrig riktigt tyckte det var skoj att övningsköra med min far, han och bilkörskolans-lärare hade inte samma uppfattning så det blev konflikt ;-)

  Jag förstår precis hur Du menar - tror jag ;-) - jag går ju inte vättern runt på riktigt, det skulle ju blivit jobbigt å dyrt... men jag går ju själva sträckan :)

  Ta det lugnt å njut av tillvaron <3 Var rädd om Dig!!

  Har Du fått nån operationstid?

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Skrattar två gånger här - åt dina ballar såklart, men framförallt åt att du vill fortsätta blogga:-)))))))

  SvaraRadera
 3. :) tänk så fel det kan bli :) och ändå så rätt! Blogginlägg behöver verkligen inte mer för att roa ;)

  SvaraRadera
 4. Det är så dumt när man säger fel och ska försöka korrigera det. Det känns som om det sällan blir bättre ;)
  Jag tror man måste komma till insikt att man inte kan ha press på sig när man bloggar. Går det en timme, tio dagar mellan inläggen, strunt samma man bloggar när man själv vill och kan!

  SvaraRadera
 5. Alltid kul när någon (annan) får till orden fel...*gapskratt!
  Vi ör ju färdiga med våra övningskörningar och det är sååå skönt, det ör suveränt att ha två extra chaufförer i familjen sen!
  Kram J

  SvaraRadera
 6. This is a good selling high-end watch site fake watches

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...