Alla vi som gillar Maria

söndag 16 april 2017

Fake it until you make it och skyltsöndag :-)

Trots att jag verkligen blev besviken över att vi var tvungna att avboka vår resa till Kroatien måste jag säga att det samtidigt är skönt att behöva slippa oroa mig för att jag ska hinna med både operation och återhämtning innan den 17 juni. Att åka utan operation var ju inget alternativ så det blev nog bäst så här i alla fall. Kroatien finns ju kvar nästa sommar och för pengarna vi tänkte lägga på resan kommer att räcka till många andra trevliga aktiviteter i sommar. Så jag är inte jättetjurig längre. Bara lite. Dörren står på glänt så att säga.Men så till söndagens egentliga ärende - SKYLTAR!
Dagens skörd är fotograferade på Väla i Helsingborg där jag och Alice hade en härlig heldag i måndags.


                                       Ja det är därför jag oftast har så himla roligt!!


Ja och vissa har VÄLDIGT konstiga tankar och känslor......


Eftersom jag inte dricker kaffe köpte jag inte denna fyndiga termosmugg men jag ska hålla ögonen öppna om den kanske finns för oss tedrickare oxå!

Som vanligt är det BP som styr upp det här med skyltarna!

För övrigt har jag jobbat från morgon till kväll sen i torsdags och ska så göra även i morgon och på tisdag. Så möjligtvis på onsdag ser ni mig igen. Hoppas du har fått möjlighet att njuta av lite ledighet med dina nära och kära. Om du inte - precis som jag - jobbar på ställen som inte håller påskstängt.....

3 kommentarer:

 1. Alltså den första skylten är ju en 100-poängare om man som jag har en blogg som heter "Konstellerkonstigt". Med andra ord så instämmar jag helt.

  Poetry har jag faktiskt aldrig gillat så...;)

  Kaffemuggen är jättefin och har rätt färg. Diskriminering om den inte finns för tedrickare;-)

  Du har rätt - Kroatien är kvar många år framöver. Och pengarna ni "spar" nu kan ni ju lägga på både olika äventyr i sommar och kanske på en längre resa nästa år. Inget ont som inte har nå't gott med sig.

  Tycker faktiskt synd om butikspersonalen som fick jobba hela Påsken. Okej, vädret var bedrövligt och ni som jobbade missade inget, men lite oschysst är det. Hoppas ni får OB-tillägg och får lite extra ledighet.

  Tusen tack för toppen skyltning och stort tack för länken:-)

  SvaraRadera
 2. Ja du, ibland måste livet stå på paus för hälsans skull. Men det ena behöver ju inte utesluta det andra. Som du säger så finns Kroatien kvar och man kan ha trevligt på hemmaplan också! Men nu är det verkligen dags att ditt hjärta blir bra på riktigt tycker jag❤️
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Just nu är Ditt hjärta prio 1 för om inte hjärtat håller så kan Du ändå inte uppleva livet varken här eller där...
  Hjärtan ska inte krångla.

  Gillar kaffemuggen :)

  Ogillar allt vad sjukdom å dålig hälsa heter, borde förbjudas.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...