Alla vi som gillar Maria

söndag 15 januari 2017

Skyltsöndag v 2

Och så var det söndag. Igen. Och på söndagar skyltar man. Det är sen gammalt.
I dag blir det tre skyltar och som så många gånger innan är alla tre från mitt jobb - skyltparadiset!!

Dessa skyltar sitter i alla kassor på mitt jobb och på många andras antagligen. En del kunder kommer med stora burkar fulla med mynt som de vill betala med. Tydligen tar alla? de flesta? banker ut en avgift för att växla in mynt och den vill såklart många undvika. Enligt skylten har varje hushåll i snitt 800:- i mynt hemma. Jag tror att vi har mer i mitt hushåll. Hur står det till i ditt??Katarinas skylt behöver väl vid detta laget ingen närmare presentation. Hon levererar kloka ord som vanligt!Har du ätit någon semla i år? Det har inte jag.


Som vanligt tittar du in till BP om du vill hitta fler skyltar och skyltare!!

4 kommentarer:

 1. Mynt är numera stenålders. Jag fick skaffa mynt då mina barn skulle hit på kalas och parkera.
  Bra skyltar, verklighetsnära.
  Skyltsöndagskram ♥

  SvaraRadera
 2. Hahaha - ... på söndagar skyltar man. Det är sen gammalt. Love it! Sedan ett och ett halvt år sedan - typ:-) Härligt att du har hängt på så länge och alltid kommer ihåg Skyltsöndag med underbara bidrag:-)

  Skrattade gott åt första skylten som såklart hänger också på min lokala ICA. Här i Täby tar bankerna överhuvudtaget inte emot cash längre så... Å maken som i åratal har samlat på sig enkronors mynt till parkeringar - ja du förstår att vi troligen också ligger över 800 kronor här. Som tur är har vårt favo fik i Täby Centrum lovat att dit kan vi komma med våra mynt och betala;-) Killen (cirka 30-35 år) som äger fiket älskar mynt. Han är född i ett annat land, där kontokortsbetalning är mera undantag än regel. Å landet är inte Spanien;-)

  Katarinas skylt är tänkvärt och så himla bra!

  Semlor har den lokala ICA sålt sedan Annandag Jul. Fusk tycker jag;-) Å hos dig är semlorna betyligt billigare än hos mig kan jag säga.

  Tusen tack för en toppen skyltning från din vardag. Det känns verkligen hur mycket du trivs på ditt jobb! Stort tack för länken också:-)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är fel att maxa antalet mynt man får betala med. Vårt fik tar bara kontanter, så där lämnas alla enkronor som betalning. Hur ska man annars hinna bli av med dem? När man dessutom får gamla (även om de gäller än) tillbaka om man betalar med kontanter i affärerna. Nej, semla är för tidigt.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...