Alla vi som gillar Maria

onsdag 11 januari 2017

En snabbvisit :-) Både det där vita och jag ;-)

Onsdagar är ju min lediga dag (från jobbet) och som vanligt fanns en hel del på att-göra-listan. Mest roliga saker.
Först träff på gymet med Eva. Vi körde ett cirkelträningspass tillsammans. Det var väldigt jobbigt men oxå väldigt roligt.Sen stod en runda på jobbet på tur. För att handla alltså. Och då fick jag vara toppen. Himla trevligt måste jag säga ;-)

Efter lunch mörklade jag sovrummet och la jag mig på sängen en stund för att göra min Mindfulness (som jag försöker göra varje dag men det går sådär) Jag börjar i alla fall bli bättre på att inte snegla på tiduret hela tiden. 15 minuter tar det för sanden att rinna genom men oftast känns det som det dubbla. Minst.


På eftermiddagen var jag bara tvungen att gå ut ur huset en runda (har inte det här jullovet varit vääääääälidgt långt???) och jag fick sällskap av lite nederbörd i form av snö. Eller lite och lite förresten -  det kom faktiskt en hel del. Men den är borta tills i morgon för det ska tydligen regna i kväll. 

Och eftersom jag jobbade sent på min födelsedag och har gjort varenda kväll sen dess så firade vi idag istället. Först med en smarrig middag - kycklingfilé med gratinerad paprika och hemmagjort tomatsmöroch sen med en Polkagrischeesecake :-)


Nu ska jag inte lyfta ett finger till idag. Jo kanske för att skriva en kommentar eller två hos någon av mina härliga bloggvänner men inte annars!!

Ha det bäst ♥

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig selfie - eller om det är en groupie - på Eva och dig. Skitroligt!
  Vädret här har varit ungefär lika jävligt här som hos dig, men som jag har förstått det drabbades Skåne ännu värre än vi nollåttor.

  Vilket toppen firande av din födelsedag - mums för maten, som förhoppningsvis någon annan lagade. Det var ju faktiskt du som var födelsedagsbarn;-)

  SvaraRadera
 2. Låter som en väldigt trevlig dag :) Hurra för trevliga lediga dagar!

  SvaraRadera
 3. Det ser verkligen gott ut! Mindfulness skulle jag behöva lära mig...
  Här är inte snön borta, för vi fick inget regn, men det började töa igårkväll och töar än.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...