Alla vi som gillar Maria

måndag 2 januari 2017

Årets krönika utgår till förmån för återvinning ;-)

Hej och välkommen 2017!! Hoppas ni har haft en bra jul och nyår?! 

De senaste åren har jag gjort en årskrönika i tre delar för att se tillbaka på året som gått. Men efter att snabbt ha ögnat genom inläggen i januari och februari i jakt på händelser som var värda att berättas om en gång till bestämde jag mig för att låta bli i år. 2016 har verkligen inte varit ett av mina bästa år och det finns ingen anledning att ha en årskrönika fylld av krämpor och elände.
I stället vill jag dela med mig av ett gammalt inlägg från 2014. Då hade jag fortfarande min humor i behåll och jag skrev ett inlägg som jag kom att tänka på i lördags morse när jag smög upp tidigt för att klara av en viss grej innan resten av huset vaknade.


Första och största fördelen med att göra det med sig själv är absolut att du kan göra det precis när som helst när du har en stund över.
Även om det är betydligt skönare när någon annan gör det till dig så känns det bra att kunna fixa det på egen hand.
När någon annan gör det till dig kan du bara luta dig tillbaka och njuta, när du gör det själv är det inte njutningen som är prio ett. Prio ett är att är att få det gjort och helst så snabbt och effektivt som möjligt. Resultatet blir i stort sett det samma om det är dina händer eller någon annans som gör själva jobbet.
Jag vet att vissa kvinnor betalar för att slippa allt meck med att göra det med sig själv. Vissa tycker nog att det är värt några hundralappar (och några - det är sju - det vet ni vid det här laget) att slippa bli kladdig om händerna, för att slippa stå framåtlutad på knä på ett hårt golv och för att slippa få fläckar på kläderna. Det är ju upp till var och en. 
Själv passade jag på att göra det själv i morse. Ibland tar jag hjälp av min man men i dag klarade jag det på egen hand.
Vad jag pratar om?!?

Att färga håret hemma såklart!!
Vad trodde du??

2 kommentarer:

  1. Hahaha!!! Din humor har du förresten fortfarande i behåll. Ibland blixtrar du till rejält, vilket jag verkligen gillar. Dessutom har vi ungefär samma humor:-)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...