Alla vi som gillar Maria

onsdag 21 december 2016

Rena rama jullovet ;-)

Nu har alla mina tre ungdomar jullov och jag tänkte ta detsamma.
Ta lite julledigt från sociala medier.
Bara softa omkring och umgås med släkt och vänner.
Ta ett chill-pill och traska omkring barfota, kanske binda en krans.
Eller trycka in nejlikor i en apelsin så att huset luktar jul.

Eeeeh - skulle inte tro det va???

Här ska det jobbas varje dag fram till nyårsafton. Nej nu ljög jag. Jag är faktiskt ledig en dag. Nästa onsdag.
Jag kommer med all säkerhet både Instagramma och Facebooka. Kanske även blogga. Jag är alldeles för frusen av mig för att gå barfota trots att vi har golvvärme och kransen hänger redan på dörren och det gör så jäkla ont i fingertopparna att trycka in de där jädrans hårdingarna i apelsinerna att det har jag inte gjort sen jag flyttade hemifrån. Antagligen fick jag göra det för att även min mamma tyckte det gjorde ont. Det ska nog mer till för att jag ska tro på att det är julafton om några dagar. Typ lite vitt på marken och några minusgrader. Nu är det bara grått och trist. Och blåsigt. Tillochmed jag är grå och trist. Fast inte om kinderna och näsan som är ganska röda.Satte mig en stund vid bordet och försökte känna in lite julstämning. Det gick så där måste jag säga.Har du någon julstämning??


4 kommentarer:

 1. Fast jag tycker du ser pigg ut på bilden. Inte alls grå, snarare julrosig. Nån julkänsla kan jag inte påstå att jag har heller...

  SvaraRadera

 2. Det har varit svårt att kommentera hos dig, nu funkade det äntligen. Julstämning har jag inte, det verkar som den blir allt mindre för varje år... Kram ❤

  SvaraRadera
 3. Vi är ju inte så juliga av oss - undantag julmat såklart;-) Har alltid tycket att jul är till för barn upp till 10-12 år. Att se deras glittrande ögon när de öppnar paket. Jul och vuxna är inte riktigt vår grej. Å om du ändå ska jobba över hela julhelgen så är det liksom ingen idé heller att piska upp en viss stämning tycker jag.
  Snö gillar jag ju inte. Å barmarken som vi fick tillbaka igår passar mig utmärkt. Tack och lov att vi alla är olika, eller hur!!!?

  SvaraRadera
 4. Ingen julstämning än...trots inslagning av julklappar OCH jullov!
  Ha en härlig jul trots jobb. ❤

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...