Alla vi som gillar Maria

torsdag 6 oktober 2016

Rätt svar på veckans bild

Ni är grymma på att gissa!! Flera stycken har gissat helt rätt och allra snabbast var Elin W igen!! Hon får därmed 3 poäng och tar ett starkt grepp om ledningen. Jag återkommer med den aktuella poängställningen vid ett senare tillfälle. Min allra bästa sängkamrat (förlåt Joakim.....) var det på bilden. Alldeles underbar för en skadskjuten fryskyckling som jag ;-)

För övrigt jobbar jag fortfarande på att styra upp eländet som ficktjuven dottern råkade ut för i Stockholm ställde till med, Nytt bankkort är fixat likaså busskort och matkort. Ansökan till nytt moppekörkort måste förses med ett fotografi innan det skickas iväg och så fick jag just i skrivande stund ett SMS från Folksam som vill att jag ringer till dem gällande vårt ärende. Undrar dock vem som skrev det messet eftersom jag ringde upp direkt när jag fick det och då var det stängt för dagen. Att vänta är inte min bästa sida men jag antar att jag bara får gilla läget tills i morgon bitti då de öppnar igen. Hoppas bara att hon/vi får lite ersättning för kontanterna hon blev av med och för alla kostnader med att fixa nya kort. Jag vet inte riktigt hur det där funkar. Är det någon som vet får ni gärna berätta så slipper jag grubbla på det i natt......3 kommentarer:

 1. Grattis till Elin! Det var alltså en värmedyna. Svårt att gissa saker när man inte äger dom...

  I mitt fall var det tjejen hos IF som frågade vad jag hade i plånboken. Berättade för henne och hon satte en prislapp på allt som skulle ersättas (nytt körkort, nytt foto, kontanter med mera). Sedan tipsade hon om att jag skulle ringa bankkortföretaget också för att få ersättning för eventuella uttag tjuvarna hade gjort. Behövde inte ens betala självrisk hos IF. Hos bankkortsföretaget fick jag betala 1200 kronor i självrisk, vilket var ingenting med tanke på hur mycket tjuvarna hade tagit ut.

  SvaraRadera
 2. Väldigt trist med stölden av din dotters mobilplånbok. Inte mycket att göra något åt nu, men ett tips är att i fortsättningen aldrig har alla kort på samma ställe. De som stjäl har detta som jobb och de kan detta. (Har själv drabbats så jag vet och där han tjuven ta ut 16 000 på bankkortet dessuton, utan att ha kod. Jodå, det går...)
  Hoppas ni får ersättning för kontanter m.m och har ni en polisanmälan så är det lättare.
  Håller tummarna.
  Förstår att detta med stölden la sordin över ert besök i huvudstaden.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja min gissning var ju väldigt långt ifrån :)
  Försäkringsbolagen brukar allmänt vara väldigt hjälpsamma. Men just Folksam har jag ingen erfarenhet av. Så himla mycket extrajobb för att någon idiot inte kan skillnaden på mitt och ditt. Hoppas ni får all hjälp och ersättning ni behöver!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...