Alla vi som gillar Maria

torsdag 20 oktober 2016

En dagens tack :-)

Dagens vinnare i Guess What blev Miss Borgie som trots hjärnsläpp lyckades gissa helt rätt!! För visst var det Tippex jag fotade i tisdags. Även om Miss Borgie hade en liiiiiiiten omständigare förklaring..... Såklart får Miss Borgie 3 poäng medan Gems of my life och Mias Mix får vars två.


Dagens roligaste var det sötaste paret ever som handlade av mig i dag. Hon var 93 och han 95. När jag frågade om de ville använda sin bonuscheck på 25 kronor sprack hela tanten upp i ett leende, slog ut med armarna och utbrast: Ja Herregud!!! Ta den!! Vi vet ju inte ens om vi finns kvar nästa vecka!!!

Dagens stoltaste är yngsta dottern som gjort sin första Halloweenpumpa!! Men antagligen inte den sista!


Dagens känsla är upprymd - i morgon bär till det av till huvudstaden igen! Den här gången med tjejgänget!!

5 kommentarer:

 1. Jag har inte hunnit med några Guess What på sistone. Men skrattar gott åt din historia från levande livet. Jag tog min bonuscheck idag också, fast utan att tänka, haha!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. TippEx - finns det kvar????? Det var min bästa vän på 1980-talet! Kul att det fortfarande existerar och kommer till användning i GW:-)

  Så kul med det gamla paret! Snacka om "rätt" humor och att vara realist!

  Pumpan är helt suverän. Duktig tjej:-)

  SvaraRadera
 3. Ja lite rätt i alla fall :) Underbart par ❤️ Och sååå fin pumpa :)
  När var och hur är du upptagen i helgen ??
  Kram

  SvaraRadera
 4. Roligt! Denna vecka lyckades jag pricka in rätt både hos dig och Sanna :) Kul skön humor hos äldre paret :) Dottern kan vara riktigt stolt över sin pumpa!! Och ha en toppenhelg i stora staden!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...