Alla vi som gillar Maria

lördag 9 januari 2016

I den tolfte timmen.....

I går eftermiddag fick jag plötsligt väldigt ont i magen (??) och feber.
Efter 11 timmar på akuten konstaterades gallstensanfall och jag blev hemskickad med recept på lite sjysta smärtstillande och en remiss till ett ultraljud på gallan inom två veckor. Läkarna trodde inte att gårdagens anfall har med mina övriga magproblem att göra.
I dag när jag skulle hämta mina sjysta smärtstillande på apoteket visade det sig att just den medicinen inte finns att få tag på i hela Skåne.
Eftersom det är mitt liv vi pratar om här blev jag inte jätteförvånad men väldigt väldigt trött eftersom jag insåg att jag behövde få tag på en ny läkare för att få ett nytt recept.
Vad sägs om hela tiden?!?

7 kommentarer:

 1. Stackars, stackars dig! Du har hamnat i en väldigt ond spiral som liksom inte verkar ta slut. Förstår att du gråter, det skulle jag också göra.

  Å hur f*********n kan man skriva ut ett recept på en medicin som inte finns att få tag på. Det blir jag faktiskt riktigt arg på måste jag säga. Det är ju som att spela rysk roulette med en människas hälsa.

  Varm och hård styrkekram!

  SvaraRadera
 2. Det är ett märkligt fenomen det där med mediciner. Nog borde läkaren kunna se när han skriver receptet att medicinen inte går att få tag i...

  SvaraRadera

 3. Nä men älskade vän, nu blev jag förbannad..... Hur gör du nu då?

  Stor kram å tankar ❤

  SvaraRadera
 4. Stor kram till dig vännen ❤️
  Fick du tag i idiot läkaren ?? Som sagt han borde sett att medicinen inte fanns i Sverige !
  Kram finaste ❤️ Du vet var jag finns

  SvaraRadera
 5. Jag har faktisk för länge sedan dock men ändå råkat ut för att en läkare skrev ut ett recept på ett läkemedel som hade utgått ur sortimentet. Nattkram

  SvaraRadera
 6. Hur är det idag ??
  Fick du hjälp med nya ??
  Kram ❤️

  SvaraRadera
 7. Mycket konstigt att doktorerna inte är informerade om sådant.... synd att vi inte bor närmare, jag har några Spasmofen i sänglådan sedan min njursten...
  Kram J

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...