Alla vi som gillar Maria

torsdag 7 januari 2016

Här hos Maria finns det inget som heter nära!! (Ni som sett Fångarna på Fortet med Gunde Svan fattar!!)

För trots att BP var ganska nära med sin gissning "misshandlad bläckfisk" kan jag ju inte ge henne rätt för det....  Inte heller ni andra som kommit med riktigt bra och roliga gissningar kan få rätt idag eftersom det varken var revbenssjäll, blodceller, innetofflor eller hundkäke som var på bilden. Nej bilden förställde en sjöstjärna från Kroatien.

När jag rullade upp rullgardinen i morse såg jag att det snöade för fullt. Det kan det genast sluta med tycker jag. Om det inte är snö i decmeber kan det vänta till sportlovet för att sedan försvinna. Vi får väl se hur det blir med den saken.

En annan sak jag konstaterade i morse var att jag hade flimmer. Och att jag ska till min hjärtläkare i eftermiddag för en "check-up". Jag har inte bestämt mig än om det är bra eller dåligt att ha flimmer just idag. Kanske hinner det sluta innan kl 15 så slipper jag bestämma mig.......

PS TACK TACK TACK för alla grattishälsningar som strömmat in via blogg, Insta, Facebook och irl!!5 kommentarer:

 1. Hahaha tänk vad fantasin spelar oss ett spratt ;) haha
  Vet du visade lillskruttan bilden nu på morgonen, det första dottern sa när jag visade förra bilden var Sjöstjärna , näe svara jag för jag var ju tvärsäker på mina Rebenspjäll haha men nu får jag visa henne att HON hade rätt !!!
  Frågade inte henne då hon hade kompis här i tisdags /onsdag men nu vet jag hon kan ;)
  Vännen hoppas det är ok blir orolig :( tror att det är bra att du kommer dit med flimmer !! Men du kör väl inte själv ?!?!?!
  Stor varm KRAM
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott! Hoppas flimret lägger sig, men glöm inte det till i eftermiddag, läkaren kan gott få veta. Va rädd om dig!
  Marie

  SvaraRadera

 3. Men det var ju en sjöstjärnakäke, hi hi hi....

  Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Hahaha! Kollade precis svaren och skrattade gott. GW är nog det bästa som hänt bloggvärlden på bra mycket länge måste jag säga:-)
  1 000 tack för länken. Vätförtjänt med tanke på att bläckfiskar och sjöstjärnor ju faktiskt co-existerar i havet - hahaha!

  Nu hoppas jag att din check-up går bra. Tror nog att det är bra att du har flimmer just idag, för då slipper du höra "det ser ju bra ut" trots att det inte är det. Kram till dig och jag håller tummarna för dig.

  SvaraRadera
 5. Ja, det var ju inga inneskor precis :D

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...