Alla vi som gillar Maria

söndag 3 januari 2016

Årskrönika 2015 del 2 av 2 som helt plötsligt blev 3 ;-)

Här kommer en liten sammanfattning om vad jag gjorde resten av 2015!

Juli

var månaden då det var sonens tur att bli konfirmerad

Jag och det bästa jag har gjort framför Trolle Ljungby slott ♥Vi åkte på utflykt med våra grannar och träffade bland annat dessa sköna typer.Vi åkte på utflykt med våra goda vänner Thomas och Carola där vår heldag avslutades med att vi bakade våra egna stenugnsbakade pizzor i ett utomhuskök.Och såklart hann jag med en massa funderingar eftersom jag hade semester!!Augusti

var månaden då jag och äldsta dottern åkte till London


När vi kom hem från London åkte vi vidare till Uddevalla för att hälsa på hos min syster och hennes familj. Tillsammans hälsade vi även på Skara Sommarland. 


Typ en enda dag av mina tre semesterveckor spenderades hemma vid poolen och det är kanske inte så konstigt att jag börjar få problem med min hälsa och framför allt med min mage i slutet av augusti....


Trots en sviktande hälsa hade jag riktigt roligt på vår vägfest (där jag var lekansvarig om någon undrar!!) Du som inte har sett videoklippet från vår fest kan göra det om du trycker HÄR!!

September

bjöd på 15-årsdag för mina tvillingar


Jag hittade BP:s blogg och började skylta varje söndag. Nedan ser du mitt första bidrag till denna mycket trevliga bloggtradition.
Jag och ett gäng kollegor ställer upp på en fotografering för att samla in pengar till Bröstcancerfonden. 5 000:- såldes tavlan för och den hänger på Pressbyrån vid Centralstation i Kristianstad.
Sist men absolut inte minst cyklade jag och min stolleprovskompis Lotta till Ystad och därmed bockade jag av det näst sista stordådet för 2015!!


Och nu insåg jag att om ni ska orka läsa/titta så tar jag de tre sista månaderna en annan gång!!

2 kommentarer:

  1. Vilket somrigt inlägg fyllt med en massa roliga aktiviteter, även om du fick betala ett aningen högt pris för det.
    Så kul att du även ta med Skyltsöndagen. Rodnar nästan faktiskt - tack så hemskt mycket:-)

    Åsså tycker jag att bh-bilden är så himla bra. Pressbyrån behöver faktiskt lite färg förutom gult och blått. Å det fotot är ju faktiskt världens blickfång.

    SvaraRadera
  2. Men wow vilket härligt och händelserikt år du hade, ska genast slänga mig över del tre också ;-)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...