Alla vi som gillar Maria

fredag 27 november 2015

Pinsam pappa.....

Då var det fredag igen och eftersom jag har lite tajt med tid kommer här en fräckis rakt av!





Ha den allra bästa fredagen ♥

6 kommentarer:

  1. Hahaha...Kul! Hade det varit på riktigt hade nog pappan inte velat gå till dotterns skola på bra länge =) Ha en trevlig Fredag!

    SvaraRadera
  2. Hade det varit på riktigt tycker jag pappan hade varit knäpp som beskriver en sådan sak för sin dotter... Hade man väl ändå uttryckt sig lite annorlunda. Och visat sig på skolan igen, nej det hade man väl knappt kunnat ;)

    SvaraRadera
  3. Hahaha, den var riktigt skojsig.
    Ha en fortsatt trevlig fredag

    SvaraRadera
  4. Den var riktigt bra! :)
    Ha en jätte fin fredag och helg!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Godvänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sweden, jag är läkare av yrke, 45 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa den här artikeln just nu. Efter att ha varit i ett förhållande med Abeg Erickson i flera år, han gick upp med mig, men jag ville ha honom tillbaka så mycket, för jag älskade honom , Jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag har förklarat att jag hellre skulle kontakta ett stavar som kan hjälpa mig att stava det tillbaka, men jag hade den typen av person som aldrig tänkte på en stava inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det var ett problem innan tre dagar, han kastade Love stavningsdelen i luften och förvånansvärt andra dagen var det omkring 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad över att han svarade på telefonsamtalet och han var så ledsen för allt som hände . Jag var så glad att vi började leva tillsammans lyckligt. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...