Alla vi som gillar Maria

fredag 23 oktober 2015

Jaha. Då har vi gått ett maraton. Vad ska vi göra nästa gång?

I går morse var det ju då äntligen dags för vår revansch mot bubbelpoolen.
Vi lämnade våra respektive hem kl 8 och gick varandra till mötes.
Lotta bor på "fel" håll och för att vi skulle gå lika långt gick jag mot hennes hem för att sen gå tillbaka hemåt igen när vi mötts.
Resultatet blev att när vi passerat första milen var vi fortfarande hemma på min by och det kändes ju lite märkligt. Vi hade planerat att gå en mil på två timmar dvs hålla 5 km-tempo och vid första milen låg vi helt klart i framkant.När jag och Lotta träffas tar av någon anledning samtalsämnena aldrig slut och plötsligt hade vi gått en mil till!! Då hade vi både lite ont i höftböjaren men inte värre än att vi fortfarande vad vid gott mod. Lunch på Bellas Place i Bromölla var precis runt kröken och vi såg fram emot att sätta oss och hålla lunch en timme.


Varken jag eller Lotta har varit på Bellas innan men jag visste på ett ungefär var det låg. Om man kör utanför på stora vägen vill säga. Det hållet kom inte vi. Plötsligt befann vi oss inne på ett industriområde och istället för att gå tillbaka stegade vi in på en brädgård och frågade om det möjligtvis gick att komma till Bellas därifrån. Det gick enligt mannen som jobbade där alldeles utmärkt. Gå bara rakt fram här och sen nerför slänten, över järnvägen och upp på andra sidan. Sen ser ni Bellas. Bli inte rädda när ni kommer ner på järnvägen bara. Där är ett litet tältläger under bron sa han och pekade vilket håll vi skulle gå.
Han glömde dock berätta att det växte 90 cm höga björnbärssnår på slänten som vi bara skulle gå nerför.......


Efter intagen lunch och påfyllda vattenflaskor begav vi oss igen. Lunchtimmen hade gjort susen och vi innan vi visste ordet av var vi i ett annat landskap och strax därpå visade mätaren över 3 mil!!Och nu började det faktiskt bli lite jobbigt. För att vid 37 km bli riktigt jobbigt!!! Sista 5 km gick på ren vilja och jag tackar mitt (och Lottas) tjocka pannben för att vi klarade oss fram på mindre än 8 timmar som vi satt som mål. Fast det var såklart målen för 4 mil - nu gick vi ju faktiskt lite längre än så.....Belöning kom snabbt i form av bubbelbad, bastu, räkmacka med bubbel, massage och en yogaklass!
Nästa vecka år gör vi det igen!!!

Nej Lotta har inte jättekonstiga bröst. Det är det bubblande vattnet som luras. Det säger hon i alla fall. Jag hade tagit av mig glasögonen så jag såg ingenting!!

Och ja - visst har jag träningsvärk idag. Men det var det värt!!!
Nu är ju bara frågan vad vi ska ha för utmaning nästa månad gång?!?

5 kommentarer:

 1. Ingen dålig prestation! Tur belöningen inte frös inne den här gången! Det var ni värda :)

  SvaraRadera
 2. Ni är ju hur grymma som helst ni två! :)
  Men att jobba dagen efter.....?
  Det kan inte ha känts bra! :/
  Ha en jätte fin helg!
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Ni är helt fantastiska! Stor eloge och ett stort, stort GRATTIS till denna maraton:-)

  PS. Det finns ju en disciplin i OS som heter 50 kilometer gång. Där har du dun nästa utmaning;-) DS.

  SvaraRadera
 4. Vilken "promenad" (är det verkligen bara en "promenad" när det är så lååååångt?) :) Nyfiken på vad nästa utmaning blir - för den lär väl inte vänta på sig ;)
  Önskar dig en skön helg!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...