Alla vi som gillar Maria

måndag 7 september 2015

Tacksamma måndag ♥

Då var det måndag IGEN och åter dags att blicka tillbaka på föregående veckas ljusglimtar.
 • några mysiga timmar med dottern och hennes bästa kompis. De här två tjejerna har kommit varandra oerhört nära på väldigt kort tid och det är så härligt att lyssna på dem pladdra i telefon i timmar (!!) och jag blir glad av att bara se dem tillsammans ♥
 • att jag har så många i mitt sociala nätverk som stöttar och tror på mig. Både IRL och i min dator.
 • äggskäraren. Vet ni hur mycket man kan använda den till egentligen? Den gör inte bara perfekta skivor av frukostägget utan även av champinjoner och jordgubbar. Och säkert av ännu mer som inte jag provat än.
 • att jag känner hur jag blir starkare och starkare för varje pass på gymmet
 • skavsårsplåster. Toppen när man är dum nog att åka till stan med två shoppingglada tjejer barfota i ett par skor som kräver strumpor.
 • min smoothiegrunka. Används varje dag!
 • låtsaslördag och filmmys med mina ungdomar i går kväll.
 • och även denna vecka kände jag en oerhörd tacksamhetskänsla över att inte behöva riskera livet för att slippa riskera livet.
Som vanligt kan du titta in till Eva om du vill ta del av fler tacksamhetslistor ♥

11 kommentarer:

 1. Fin lista!
  Kul att du upptäckt äggdelaren.
  Jag gjorde ett inlägg omdet med ett Youtube klipp för några månader sen! :)
  Härligt med låtsas lördag. Det brukar vi också ha när vi känner för det! ;)
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Bra lista. Jag är tacksam för mycket, men allra mest för att Yngsta och Fästmannen klarade livhanken när blixten slog ner hos dem natten mellan måndag och tisdag!

  SvaraRadera
 3. Mysigt att umgås med barnen och vad roligt att den minsta funnit en sån superkompis. Äggskäraren är väldigt bra till mycket. Och smooothies är perfekta mellanmål och bra sätt att få i barn nyttigheter som grönkål, spenat etc.
  Tycker du på allvar ska göra ett försök att skriva boken om din pappa. Eftersom det är en dröm så kommer du förmodligen ångra dig om du inte gör det! Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Jag skulle behöva skriva varje dag vad jag är tacksam över, för när veckan är slut så har jag glömt. Men fördelen med att ha dåligt minne är att jag inte direkt kommer ihåg de dåliga heller. Kram!

  SvaraRadera
 5. Idag är jag tacksam över att jag lagade till en ny maträtt här hemma (för första gången) och den blev helt perfekt. ☺... Kram ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera
 6. Härlig lista och helt underbart att få känslan att bli starkare det gör mig sååå glad !
  Äggdelaren är bra till mycket ;)
  Härligt glad blir man inombords när ens barn hittar ngn dom verkligen trivs med och gillar att prata med .
  Önskar dig en mysig måndag
  Kramisar Sanna

  SvaraRadera
 7. Testa avokado i äggskäraren....

  SvaraRadera
 8. Härlig känsla att känna styrkan som växer efter passen på gymmet. Tänker också att känslan är så varm i hjärtat då man ser sina barn mår bra. Och jag håller med dig att man är i dagarna mycket tacksam att man inte behöver riskera sitt liv för att man råkar bo ett oroligt ställe.
  Fin ny vecka till dig!
  Kram,

  SvaraRadera
 9. Jättefin lista! Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 10. att slippa riskera livet för att slippa riskera livet!, Precis, det är verkligen något att vara tacksam för! Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 11. :) Skavsårsplåster - det såg vi en del av under en vandrande vecka i Rom :) Tack och lov för dem, verkligen!
  "... en oerhörd tacksamhetskänsla över att inte behöva riskera livet för att slippa riskera livet" - ja, verkligen, innerligt!
  Kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...