Alla vi som gillar Maria

söndag 6 september 2015

Mycket f*ck blir det......

Tidigt i går morse åkte min man och hans kompis till Kroatien för att dricka öl en hel vecka sola, bada och bara ha det gött en hel vecka. Jag skulle egentligen jobbat men hade lagt in om semester för att slippa lämna mina ungdomar vind för våg hela helgen. De två stora bryr sig inte nämnvärt men min lilla (inte så liten längre - hon är ju 11 år!!) spenderar än så länge gärna tid med sin mamma.

Först på schemat igår stod att fixa födelsedagspresent till storasyster och kompis så vi åkte in till stan. Där mötte vi upp bästa kompisen och vi hade några mysiga timmar med shopping och lunch.
Tjejerna köpte ett vänskapshalsband som de glatt poserar i på stadens torg!Alice köpte en fin målarbok på Panduro och den var vi tvungna att inviga igår kväll. En ganska så intetsägande trollslända blev glatt färgsprakande.


I dag lockar vädret inte till annat än inneaktiviteter och yngsta dottern bakar medans äldsta dottern stryker sin tvätt som samlats på hög de senaste veckorna. Det är riktigt mysigt att stöka runt tillsammans med musiken på hög volym. Äldsta är DJ och jag gör mitt bästa för att bara lyssna på soundet (som faktiskt är riktigt bra!!) och försöka bortse från texterna men när det sjungs "I don´t give a fuck!", "Mother fucker" och  "You can kiss my asshole!" undrar jag om mina döttrar kommer att sjunga med i dessa låtar när de är vuxna som jag sjunger med i låtarna jag lyssnade på när jag var i deras ålder.....

11 kommentarer:


 1. Alltid när jag läser dina inlägg börjar jag skratta, du har en sån jäkla härlig humor. =)))))

  Tack för att du finns!

  Kramen ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad glad jag blir för dina ord!
   Kram

   Radera
 2. Ja, man kan undra ;) Kul att hänga med dottern och kompisen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är glad så länge jag får lov att hänga med!
   Kram

   Radera
 3. Hahaha....Hoppas verkligen inte det! :)
  Hemska tanke!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det känns ju lite märkligt att tänka på att de ska sjunga med i de här låtarna när de själva har barn. "denna lyssnade mamma på när hon var liten" - känns helt bisarrt!!
   Kram

   Radera
 4. Mina kära läsare!

  Berätta gärna för mig om det dyker upp "konstiga" texter eller texter ni känner igen från min blogg hos er under annat namn. Det pågår något som inte känns så trevligt och helt omöjligt att förstå. Detta gäller er som har bloggar på bloggplatsen.


  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag hade vetat vilken din blogg var hade jag visst kunnat göra det!!

   Radera
 5. Ja du om man skulle översätta dom till svenska skulle vi kanske inte ens låta våra barn lyssna på dom haha ...
  Stor kram till dig finaste Maria !!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min äldsta vet ju mycket väl vad de här låtarna handlar om och även den lilla fattar nog mer än vad jag vill veta......
   Kram

   Radera
 6. Ser att du haft besök av en som kallar sig Anonym. Måste skriva och berätta att Anonym (Mina kära läsare) här ovan är ett bloggtroll som själ texter och lägger dem på sin egen sajt.... Hen har tagit denna text från en annan bloggare och på hens "nya" blogg finns det bara stulet material. Det här bloggtrollet var i farten i somras och stal mina inlägg rakt av... Om du kollar min blogg/kommentarerna ser du hur hen har hållit på under helgens gång....Hen är riktigt besvärlig med mig just nu... Mycket otrevligt och obehagligt med hot och diverse minst sagt. Kram ♥

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...