Alla vi som gillar Maria

fredag 11 september 2015

Sova sova säng säng säng.....


Denna veckan har varit tuff. För att jag ska må bra kräver min kropp 8 timmars sömn per natt men eftersom dagarna inte riktigt räckt till för att hinna med allt så har jag fått ta kvällarna till hjälp. Vilket såklart resulterar i lite för lite sömn. Vilken tur att Joakim kommer hem imorgon så att allt blir som vanligt igen!! Med facit i hand var det ju dumt att ta mig på att jobba extra idag men det blev en bra dag trots att jag kände mig lite som en zombie emellanåt.

För att pigga upp mig själv lite köpte jag ett nytt armband idag. Vi säljer det på jobbet och pengarna går oavkortat till stiftelsen Min stora dag. Skulle ni ha vägarna förbi Kristianstad den 25 september tycker jag att ni ska komma inom och köpa ett armband. Eller för den delen storhandla eftersom Maxi Kristianstad just den dagen skänker 1% av sin försäljning till just Min stora dag ♥Efter jobbet hade jag en tid hos frissan och med mig hem fick jag inte bara ett nyklippt fräscht hår utan oxå en vacker fläta!


Så om jag sitter upp och sover i natt kan jag vara extra snygg på jobbet i morgon. För tydligen tog jag ett extrapass i morgon med.......

4 kommentarer:

 1. Ja, sömn är viktigt. Insåg när jag jobbade till 23 igår kväll (från 8 på morgonen) att det blivit alldeles för lite sömn den här veckan... och det straffar sig. Sömn är så viktigt. Hoppas du får god sömn i helgen.

  SvaraRadera

 2. Sömnen är jätteviktig....
  Fin fläta och fint armband, glad gubbe.....

  Kvällskram ♥

  SvaraRadera
 3. Hoppas den tuffa flätan klarade sig och att du inte trillade ner från stolen i golvet under natten. Sömnen är a och o. Jag är själv inne i en dålig rytm just nu. Helgkram Bosse

  SvaraRadera
 4. Fin fläta o fräckt armband! Var rädd om dej, Maria! /EvaH

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...