Alla vi som gillar Maria

lördag 12 september 2015

När verkligheten knackar på......

Jag är inte typen som känner efter hur jag mår. Hade jag gjort det hade jag nog behövt stanna i sängen både var och varannan dag. Men ibland går det inte att inte känna efter och dit har jag nog kommit nu.

Tre veckors "semester" som bestod av att stressa runt i London i fem dagar för att hinna med allt som stod på dotterns lista, följt av tre dagar på resande fot här hemma i Svedala, följt av en heldag på Gekås tillsammans med halva Sverige, följt av en jobbig start på terminen för två av tre barn med mycket oro i mammahjärtat, följt av en ombyggnad på jobbet med tutande, borrande, sågande och annat oväsen hela dagarna följt av en vecka som ensamstående med långa dagar på jobbet för att komma hem till matlagning, läxläsning och aktiviteter, trasiga bilnycklar och sena kvällar har gjort den där klumpen i halsen stor som ett ägg. 

Idag var det nästan så att jag fick panik när jag kände hur den bara växte och hur jag fick kramp i hela halsen långt ner i mellangärdet.
 
Jag vet att den beror på stress men visst finns det en gnagande oro att det är något annat. 
Så om den inte är borta på måndag morgon är det jag som ringer till min läkare och beställer en tid. 
Om det går att hitta en ledig tid i kalendern bland utvecklingssamtal, besök hos sjukgymnasten, jobb och annat som jag inte kan delegera bort till andra vill säga.......

5 kommentarer:


 1. Men du har ju inte fått någon vila alls denna sommar, alla behöver lite egentid och för dig har det bara handlat att stressa runt i London och om alla måsten. ♥♥♥

  Halskramp skrev jag om för några månader sedan, jag fick det och det var det obehagligaste som jag varit med om, fick inte luft och kunde inte svälja, det höll kanske på en halv minut innan det släppte. Har haft lite känningar av det sedan dess men inte alls lika påtagligt som då.

  Stor kram fina du ♥

  SvaraRadera
 2. Delegera bort jobb och gå till läkaren, basta!
  Kram! ♥

  SvaraRadera
 3. Ja, att gå till läkaren är högsta prioritering. Om du blir sjuk så måste jobbet delegeras till andra. Bättre att göra det innan. Hoppas du får en vilsam söndag.

  SvaraRadera
 4. Kan du inte delegera så bara sk_t i annat. Klart du ska prioritera att ringa!
  Och sedan prioritera lite mer delegerande kanske ;) man ska vara rädd om sig - det finns bara en av oss var!

  SvaraRadera
 5. Finaste Maria vad jag känner igen mig massor ...
  Att inte lyssna på sin kropp :(
  Jag går nu på rehab för att lyssna på min kropp (trot eller ej ) och det behövs för jag är en person som stänger av och kör på ...
  Nu har läkare sagt att min kropp klarar inte en ggr till och blivit skickad till denna rehab !
  Att lyssna på din kropp är svårt :/
  Men första övning vi gjorde var 3-3-3
  Tänka på 3 saker (utan värdering, bara hur dom är)
  Höra 3 saker ( utan att fundera varför )
  Känna 3 saker i kroppen ( tex trycker fötterna mot marken ). Inget annat
  Sen två sv vardera , sen en av vardera
  Det är svårt ...:( men funkar i dusch för Mig när jag samtidigt borstar tänder .. Fick vara så till en början ...kroppen är svårast den gjorde bara ont och slog upp oro .. Men när dom sa hjälp dig själv nyp på handen stampa mm så funkar det 💞💞💞kärlek och energi till dig
  Skriv om du behöver finns kontakt utanför blogg 💗 kramar med energi Sanna

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...