Alla vi som gillar Maria

tisdag 1 september 2015

Det gäller kanske för cykling oxå?

Förra veckan såg jag en väldigt bra film som hette The Good Lie. I slutscenen visades ett ordspråk som fastande hos mig. 
Om du vill gå fort gå ensam.
Om du vill gå långt gå tillsammans.
Nu sitter jag här och funderar på om det kanske gäller även för cykling?

Ni minns kanske att jag planerade 12 olika stordåd som jag skulle utföra under 2015? Ett av dem var ju att cykla 10 mil. För ett tag sen skrev jag ett inlägg där jag ställde mig tvekande till om mitt diskbråck verkligen skulle tillåta mig att cykla så långt (och fort eftersom jag tänkte cykla med min man på grund av att jag eventuellt skulle cykla vilse om jag var ensam så långt från hemmet!). Detta inlägg (och kanske alla andra inlägg oxå?!?) läste min kompis Lotta och hon ville gärna hjälpa mig att utföra detta sista stordåd. Ja för alla andra är faktiskt redan utförda! För sån är jag!

Så lördagen den 26/9 kommer hon och jag att cykla till Ystad Saltsjöbad vilket är ganska exakt 10 mil. Vi har bokat vars en (rump)massage och sen äter vi en härlig middag innan någon kommer och hämtar oss och våra cyklar med bil. 

Med tanke på att det enda jag cyklat i år är turochretur till glasskiosken i Åhus några kilometer bort vet jag inte riktigt hur det ska gå. Men att vi kommer fram för eller senare betvivlar jag inte för en enda sekund!!


1 kommentar:

  1. Wow, vad härligt med någon som utför stordåd! Jag är inte så bra på planerade stordåd, men då och då utför jag nog spontana stordåd när livet kräver det. Kram! <3

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...