Alla vi som gillar Maria

onsdag 19 augusti 2015

Semester och lediga dagar i all ära

men nu tycker jag faktiskt att det ska bli riktigt skönt att vardagslunken börjar igen.

Att komma upp i vettig tid på morgonen. Tyvärr krävs det ju då att man kommer i säng i vettig tid kvällen före - jag jobbar på det. Min man - som fortfarande har semester - går och lägger sig långt efter mig men är ändå uppe innan mig. Hur går det där till egentligen?

Att träna innan jobbet. Jag tror att jag varit på gymmet 2 gånger på hela semestern. Inte konstigt att jag har ont både här och där. Nog för att jag har gått och gått och gått på min semester men att gå en miljon steg i London är ju inte riktigt samma sak som att styrketräna.

Att veta att mina ungdomar är sysselsatta i skolan. En av tre är rörande överens med mig. Densamma längtar efter läxor så att hen får något att göra. Hur kan tre barn som blivit uppfostrade på samma sätt och av samma föräldrar bli så olika?!?

Gillar du rutiner eller är du en "jag-tar-dagen-som-den-kommer-person"?

8 kommentarer: 1. Jag har blivit nattmänniska och vaknar allt för tidigt så sömntimmarna blir för få. Måste ändra på detta då det inte passar med tidiga tider att passa.
  Jag tar nog dagen som den kommer med bra framförhållning. =))

  Solig kram ♥

  SvaraRadera
 2. Det är nog bra med rutiner, allrahelst för barnen när de går i skolan. Men jag själv tar dagarna som de kommer för det blir ändå aldrig som jag har tänkt mig eller planerat att dagen ska se ut för mig... Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Rutiner är bra, men med bara två vuxna i hemmet, har vi inte så mycket rutiner längre.

  SvaraRadera
 4. För att få vardagen att fungera som ensamstående mamma till 2 barn varav ett med en funktionsnedsättning så måste jag ha rutiner. När vardagen fungerar så finns det tid och ork till alla måsten men även till det roliga vi vill göra

  SvaraRadera
 5. Jag tycker om struktur, för att sen göra om dagen till som den kommer. Då blir jag sur på mig själv.
  Logiskt.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar nog ordning o rutiner, men det gör mig även stressad att ha saker bokade hela tiden ..inte logiskt det heller ;)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag älskar att vara ledig, men vardagen är inte heller fy skam!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...