Alla vi som gillar Maria

söndag 7 juni 2015

♫♪ Nu är det sommar nu är det sol ♫♪

I skrivande stund sitter jag i uterummet med datorn i knät.D et blåser järnet ute men här inne hos mig är det varmt och skönt. Troligtvis kommer jag att sova en liten runda snart men först vill jag skriva lite om min helg.

I fredags jobbade jag extra och började redan kl 0600. På kvällen var vi bjudna till våra goda grannar för att planera sommarens aktiviteter. Ni som hängt här ett tag vet att vi har en väldigt fin sammanhållning på vår gata och att vi hittar på mycket tillsammans. Därför hade alla med sig sina kalendrar i fredags kväll och när jag bröt upp vid 23-tiden eftersom ögonen gick i kors på mig hade vi bokat in inte bara sommarens aktiviteter utan faktiskt hela årets! Det blir den traditionella ålabodsvandringen, en cykeltur till Åhus för att äta glass, grillkväll i Grödby, vägfest med tjo och tjim. oktoberfest med ölprovning och mycket annat roligt att se fram emot!!

Även igår jobbade jag extra och på kvällen åkte vi till svärföräldrarna som stod med sin husbil i vackra Tosteberga hamn.I morse tog jag en välförtjänt sovmorgon och sedan valde jag ut en ny bok och dukade upp till långfrukost i uterummet!Vad jag gjorde sen kan du läsa om du trycker HÄR!

Ha en fortsatt härlig söndag!

3 kommentarer:


 1. Så mysigt, men du, har du tänkt att du skall ha båda äggen? hi hi hi.... ☺

  Kramen ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp! Jag äter alltid en stadig frukost!

   Radera
 2. Trevligt med så fin sammanhållning :)
  Hoppas helgen varit skön!
  Nu ska jag trycka på länken och läsa om vad du gjorde sen ;)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...