Alla vi som gillar Maria

torsdag 8 januari 2015

Vardagsbestyr

I dag var det då äntligen skolstart och därmed slut med ett hus med män, barn och ungdomar vakna fram på småtimmarna. Ja även mannen har haft en form av jullov. Det kallas tydligen "ta-ut-några-semesterdagar-och-få-ledigt-typ-tre-veckor-eftersom-du-inte-jobbar-röda-dagar-lovet." Själv vet jag ingenting om det där sortens lov - jag har aldrig haft ett måndag-fredag-jobb.

Sen har jag och äldsta dottern varit i Lund. Om vi bortser från att vi åker dit av en jobbig orsak (nämligen att hon har värk i typ hela kroppen för er som inte vet) är det riktigt trevligt att åka dit en gång i veckan. Vi kan pladdra ostört en hel timme på vägen dit, sen sitter jag nedsjunken i en skön soffa i två timmar och tittar på Greys Anatomy när hon träffar sitt smärtteam och sen kan vi pladdra ostört en hel timme på vägen hem!

På väg hem var vi inom jobbet och handlade lite. Då var det en arbetskamrat som sa en sak till mig som jag blev väldigt glad för. Hon sa att hon saknade mig när jag inte var där. Sånt där kan man ju inte höra för mycket av!

Nu ska jag laga kvällsmat.
Hej.


6 kommentarer:

 1. Som tur är så tillhör jag de där som inte jobbar röda dagar så jag har också haft en lång ledighet;-)

  SvaraRadera
 2. Det här med barn som har ont, inte kul :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej fy vad hjälplös man känner sig :-(

   Radera
 3. Det där med att vända på dygnet har jag sett mycket av de sista tre veckorna. Dags för gamla rutiner. Bra att ni kan vända något trist till något trevligt mamma-dotter äventyr. Hoppas teamet kan få bukt med värken. Alla behöver vi känna då och då att vi är saknade. Jag har hört rykten ända hit att det finns kunder som håller reda på när du jobbar. De mest hängivna sitter hellre hemma utan mat än går och handlar när du är långledig. :) Kram Bosse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken djungeltelegraf det verkar finnas här i Skåne!

   Radera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...