Alla vi som gillar Maria

söndag 11 januari 2015

Undrar vem som blåste vem egentligen?!?

Stormen Egon härjade för fullt igår och det var med nöd och näppe det ens gick att öppna bildörren när jag kom hem från jobbet.
Detta hindrade dock inte mig och en stor del av kvinnfolket på gatan att samlas hemma hos Ulrika för en mycket trevlig kväll med mycket gott både på tallriken och i glasen.
Samtidigt samlades större delen av mansfolket hemma hos oss för en minst lika god kväll. Kanske med ännu mer gott. I alla fall i glasen......

Nu ska jag blåsa iväg till jobbet.
Vad gör du i dag?

6 kommentarer:

 1. Så bra ordnat ni hade gjort. Vem hade trevligast? Här är det sjukläge men eftersom vädret inte är så bra kan man säga att jag valt ett bra tillfälle att vara sjuk.. Det har snöat i flera timmar och Egon har dröjt sig kvar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade nog lika trevligt på var sitt sätt! Hoppas du kryar på dig snarast!

   Radera
 2. Hemma på min gata så skottas det och mellan skottningarna så läser jag. Snön bara vräker ner och de t verkar inte finnas något stopp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade det kommit någon snö här hade den blåst bort i samma sekund! Den har kanske blåst till dig?!

   Radera
 3. Har inte gjort ett enda dugg idag. Nu ska jag laga middag...

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...