Alla vi som gillar Maria

lördag 17 januari 2015

Lite uppvärmning

Ett av mina planerade stordåd för 2015 är ju att storstäda förrådet.
Det kommer att ta sin lilla tid.
Typ en vecka eller så.
För om ni bara visste hur mycket som tryckt in där genom åren.....
Men som uppvärmning startade jag med mitt skafferi,
För även där samlas en del.....
Och med lite hjälp från yngsta dottern blev det så här bra!!Jag skäms för att berätta att alla gamla soppor, gammalt mjöl och gamla konserver som jag fick kasta hade kunnat utfodra ett mindre kompani men med utgångsdatum som sträckte sig så långt tillbaka som 2010 fanns ingen annan lösning än sopen.
Men jag hittade lite som inte var såååå gammalt för inte blir mjöl och frön oanvändbara trots att de var bäst före mars 2014?? så det blev smarriga hembakta knäckebröd till mellis.


Och än så länge mår jag alldeles utmärkt!!

8 kommentarer:

 1. ... och hur mår du nu då? Det blev jättebra. Lycka till med förrådet. Jag var på vårt i veckan. Jösses med grejer som åkt in där. Lördagskram Bosse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag mår fortfarande alldeles utmärkt tackar som frågar!!
   KRAM

   Radera
 2. Så duktiga ni varit! Städade skafferiet för några veckor sen, hittade också en hel del att slänga! Ser det inte konstigt ut, eller luktar, så är det säkert ingen fara. Och konserver, de hade ingen datumstämpling förr! Jag gjorde chokladpudding som det stod 2013 på, den var försvinnande god :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja choklad kan man ju inte slänga hur som helst!! Nån måtta får det ju va på stolleproven ;-)

   Radera
 3. Så nöjd man känner sig med sig själv efter ett sådant stordåd! Det blev verkligen fint. Jag måste erkänna att när jag städade vårt torrförråd för ett tag sen så var även där väldigt många produkter med ett bäst-före-datum som var långt tillbaks i tiden.....

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk så mycket mat som kastas. Får dåligt samvete bara jag tänker på det. ...

   Radera
 4. Ordning och reda. Jag älskar att rensa,

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...