Alla vi som gillar Maria

torsdag 22 januari 2015

Det är inte odelat positivt att träffa andra i samma sits.....

I dag har jag och min man varit på smärtutbildning i Lund. Det var överläkaren i dotterns smärtteam som höll i den, en mycket sympatisk kvinna med talets gåva. 
Vi fick träffa andra föräldrar vars barn/ ungdom är i samma situation som vår dotter. Det vill säga barn och ungdomar med långvarig smärta som är svår eller kanske tillochmed omöjlig att hitta orsaken till. 
Om det var mycket som snurrade i mitt huvud innan så vet jag inte vilket ord jag ska ta till nu....,

2 kommentarer:

  1. Jag kan förstå att det kan bli för mycket av det goda och att det är lätt att se enbart det mörka som starkast när man kommer hem. Oftast brukar det vara någon extra jobbig och dominerande person på sådana "sammankomster". Förhoppningsvis går det att sila bort i tankarna efteråt och istället plocka fram guldkornen i informationen. Man vill sina barn det bästa. Jag hoppas det går att få bukt med allt när det gäller er dotter.
    Helgkram Bosse Lidén

    SvaraRadera
  2. Tack Bosse - det hoppas vi med!
    KRAM

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...