Alla vi som gillar Maria

fredag 2 januari 2015

2014 - kan vara mitt mest sociala år någonsin?!? Del 2 av 2.

Juli

Jag och Alice var på beachfotboll i Åhus och träffade Tomas Ravelli. En äkta och en oäkta!


Till Andreas försvar sa han aldrig att han var Tomas - det var jag och Alice som drog förhastade slutsatser.

En annan social tillställning i Åhus. Denna gång med helt andra deltagare.


När man har semester hinns det med massa roliga saker och en heldag spenderades med våra goda vänner Thomas och Carola. Det blev en hel del stopp längs vägen på olika ställen och så hann vi med en fika i Simrishamn och så världens godaste pizzor på Fridens gårdskrog.


Augusti

bjöd på en vägfest med nästan alla våra härliga grannar. En hel dag fylld av lek, tävlingar, god mat och dricka. Jag bor på värdens bästa gata!!Dagen efter behövde jag svettas ut lite slaggprodukter så jag och mannen på att cyklade en liten runda. Rekord för mig men i år ska det bli längre!Storasyster och lillasyster åkte till stan för att shoppa och jag fick årets roligaste SMS.


Övriga höjdpunkter i augusti var vår ettåriga bröllopsdag som vi firade på varsitt håll. Mannen var i Dalarna och cyklade Vasaloppet med sin pappa och jag tror att jag firade med nån snygg karl på TV. Jag spelade bilbingo för första gången i mitt liv och ännu en liten personalfest hanns med.


September

Präglades av läkarbesök.  Jag sprang hos sjukgymnasten i tid och otid med mitt diskbråck, jag och Julia var på Lunds sjukhus och träffade ett smärtteam för att hon skulle få hjälp med sin smärtproblematik.
Men visst hade vi lite roligt oxå. Julia och hennes tvillingbror Pontus fyllde 14, jag och Eva åkte till Gislaved och dansade på Sigges Loge.


Oktober
var ingen höjdarmånad. Mycket jobb att få ihop ett heltidsjobb med att en gång i veckan både åka till Lund med Julia och att åka med mig själv hinna gå till sjukgymnasten. Men med världens bästa arbetskamrater går allt sånt där att lösa. En kväll i oktober fick jag dessutom tid över att umgås med några av dem. En kväll med god mat, god dricka och massa skratt laddar vilka batterier som helst!!

November

Nu börjar jag få kläm på det där livspusslet. Jag och Julia åker till Lund en gång i veckan, jag tar mig till sjukgymnasten utan större påverkan på resten av livet. Och sen äntligen var det dax för belöning!! Vår efterlängtade resa till Fuerteventura. En hel vecka utan tider att passa. Bara njuta av bad, sol och gå till dukat bord tre gånger om dagen. OK fem gånger om dagen......December

bjöd på mycket roligt!!
Jag och Emelie spelade in en radioreklam


vi hade vår årliga adventsfika för grannar och vänner


jag och Joakim åkte till Köpenhamn för att bo på hotell och gå på julmarknad på Tivoli


där drack jag en jättestor öl


Trots att jag jobbade precis varenda dag hela julen blev det firat efter alla konstens regler. Både på jobb och hemma.Och igår avslutade vi året hos våra goda vänner Thomas och Carola. En 10 timmar lång fest fylld med god mat, god dricka och många goda skratt!


Och snipp snapp snut så var det året slut!!

2 kommentarer:

  1. Jag spikade Tomas till höger. Men jag minns inte om han var storebror eller lillebror. De har skojat om det för många gånger. Du hann med många roliga saker under andra halvåret. Hoppas ni kan fira ihop när ni firar två år. Eller varför ändra på ett vinnande koncept. :) Jag önskar dig ett 2015 med så lite strul som möjligt. Det skulle vara när du och E åker på turné efter ni släppt en skiva och era fans uppför sig lite för stressigt eller din chef undrar om du glömt bort din gamla arbetsplats. Kram Bosse

    SvaraRadera
  2. Det var tur du la ut sången, för på min radio är det gubbar som sjunger!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...